Спільні замовлення рукодільних товарів через інтернет

Тема у розділі 'Спільні покупки', створена користувачем Holly, 19 Вересень 2009.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Спільні замовлення рукодільних товарів через інтернет

Умо, ти будеш на севі замовляти нитки Мадейра? Маю в хотюнчиках проект і там мадейра. Ось і думаю може то нитки одразу замовити.... Може тоді хотюнчик стане більш реальним, та й за декрет хомяк буде мати що робити....

2. Ума

Ума Super Moderator

буду замовляти дівчатам мадейру волохату для баляринок. сподіваюся, що будуть в наявності. замовлення трішки затримується, бо в мене щось з платіжною карткою не альо, банки ще святкують, то нема з ким достеменно вияснити в чім справа. а з іншої картки платити не хочу, бо за випискою треба в банк йти, а тут через інтернет-банкінг все видно буде

3. Анута

Анута Well-Known Member

я щось там звичайної мадейри не знайшла. напевно таки утримаюсь від ниток, бо тішила сьогодні свого хомяка тканиною - хомячими запасами на період після пологів...
    буду замовляти лишень голочки та бісер

4. Ума

Ума Super Moderator

Дівчата, які зі мною замовляють з Севандсо. я буду замовлення робити на цьому тижні (то вже точно, бо карточку розблокують 13 числа). Пишу, щоб ви не переживали. я все пам"ятаю

5. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Умо, дуже хочу приєднатись до замовлення, список з посиланнями написала в ПП. Дякую заздалегідь! :)

6. Ann

Ann New Member

Дівчата, а до кого можна приєднатися, щоб замовити через нет ку-снапи? Бо я незнаю де вони беруться....

7. Ума

Ума Super Moderator

Дівчата, я тут підбила замовлення. вийшло вже на 275 фунтів :) і ще пару дозамволень чекаю в районі 10фунтів. то виходить так, що буду розбивку робити на 2 замовлення, щоб не мати справ з митом. якщо є комусь важливі термінові замовлення, то маякніть, щоб я тоді ваше замовлення в перше втиснула.

8. Ума

Ума Super Moderator

Отже, зробила нині перше замовлення. Перевіряють чи все є в наявності і тоді знімуть гроші, як вже знімуть гроші, то протягом 24год. відправлять і я тоді через день-два замовлю друге.
    я спершу хотіла щоб в перше замовлення всім потрохи замовити, особливо ті товари, які зараз в знижці. Але подумала, що то з деким треба буде двічі зустрічатися, тому завмовлення сформовані під форумлянок.
    коли буду мати перелік того що відправлять, то повідомлю, щоб ви могли щось вибрати інше

9. Ума

Ума Super Moderator

УРА!!! Севандсо відправили посилочку сьогодні вечером :) Гроші зняли по міжбанківському курсу, але з досвіду знаю, що потім банк перераховує по курус нац. банка (нам то вигідніше буде). як буду мати вже роздруківку з банку, то в ПП скину дівчатам суми до сплати.

З понеділка замовляю друге замовлення (ті, що не потрапили в перше :))

10. Kasia

Kasia Well-Known Member

Умця, а мій маркер в 2 замовленні?

о це оперативність!

Останнє редагування модератором: 15 Січень 2010
  11. Ума

Ума Super Moderator

я формувала замовлення таким чином: хто раніше замовив, той попав в перше замовлення. Але з тобою вийшов вийняток :) бо в тебе тільки маркер і я подумала, що ти Робіністка і на зустрічі з Робіном я би все дівчатам віддала разом, щоб потім накладно не було лише через маркер зустрічатися :) тому тобі пощастило, що я маю пам"ять діфочу:girl_crazy:

п.с. мені завжди з Севандсо замовлення приходило дуже швидко, до тижня часу. і то на українському кордоні воно завжди було на другий день, як відправили (я по трекінг намберу дивилася), а тепер, правда, не прислали жодного номеру, то навіть не знаю як буду відстежувати :) і ще й вони написали мені в листі, що переважно замовлення в Україну доходить за 2 тижні, але інколи може йти й 4 тижні :girl_cray:

п.п.с а довго формували, бо не всі товари були в наявності. тепер є всі і пришлють усе що замовила, аби тут на пошті чи митниці якісь хом"яки-клептомани не сиділи :)

12. Ума

Ума Super Moderator

За друге замовлення вже теж зняло гроші і сьогодні його відправлять :)

По першому завмоленю курс вийшов десь 13,30-13,35 :) Дівчатам потім по ПП розкину суми до сплати і скрін платіжки з банку

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

УМА! то вже є мій МАРКЕР!!!!!!!!!![​IMG] [​IMG]

14. Ума

Ума Super Moderator

Ні, Касю! Маркер ще десь в дорозі :) Просто сьогодні зняли гроші за 2ге замовлення ( я не стала чекати, щоб прийшло переш, бо могли б не встигнути в січні) і перерахував банк першу транзакцію, бо тоді фунт виходив по 14,5 приблизно, а тепер по 13,30. Але я вірю, що скоро отримаю пакуничище з Англії :) хоч чужі замовлення в руцях потримаю :)

15. Gardenia

Gardenia New Member

Умо дякую! Чекаю з нетерпінням.

16. Ума

Ума Super Moderator

На друге замовлення дали код для відслідковування бандерольки. я тому їм лист написала, щоб на перше теж дали.

зараз замовлення№2 готується для передачі на митницю (англійську, я так зрозуміла) :)

17. Ума

Ума Super Moderator

Перше замовлення: Your item, posted on 18/01/10 with reference RJхххххххххGB has been passed to the overseas postal service for delivery in UKRAINE.
    Ура!!

Друге замовлення: We have received your item, posted on 20/01/10 and it is being processed for delivery abroad. Ждьомс..

18. Ума

Ума Super Moderator

Перше замовлення: Відправлення за номером RJхххххххххGB надійшло 24.01.2010 до місця міжнародного поштового обміну України Київ ДОПП Цех №2 мжн РІ-1 вхідна письм кор роб з індексом 03921.

Друге замовлення: Your item, posted on 20/01/10 with reference RJхххххххххGB has been passed to the overseas postal service for delivery in UKRAINE.

19. Ума

Ума Super Moderator

одне замовлення вже у Львові :girl_in_love: (думаю, завтра - післязавтра буду мати на руках)
    Відправлення за номером RJхххххххххGB знаходиться в процесі оброблення. Востаннє воно зареєстроване 26.01.2010 в об’єкті поштового зв’язку Львів ЗВОП PI - 1 роб з індексом 79970.

інше, вже на виході з Києва :girl_in_love:
    Відправлення за номером RJхххххххххGB знаходиться в процесі оброблення. Востаннє воно зареєстроване 26.01.2010 в об’єкті поштового зв’язку Київ ДОПП Цех №3 обмін (вихідна) роб з індексом 03990.

20. Ума

Ума Super Moderator

я щойно з пошти :)
    забрала дві посилочки :girl_claping: Добре, що натрапила на свою листоношу. Вона там пошуршала і каже, що одна з 27, інша з 28числа лежать... шкода, що тої ледащої кур... не було, я би їй виписала по перше число!!!! Забрала без повідомлень, хоча моя листоноша каже, що носила їх мені...

ото тільки прийшла і одразу відкривати :) мій хом"як мало інсульт не отримав :) стільки всього фааайного :)

йду пофоткаю і подразню вас :)