Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Дякую усім за молитву. Аналізи показали, що пухлина була доброякісна. Зараз життю мого дяді вже ніщо не загрожує і він почувається добре.

2. Іруня

Іруня Well-Known Member

Дівчата, моїй Насті гірше... Вже скільки днів ми мучимося з тим вушком, а воно її болить і все ( особливо з 17 до 22 години ). Нічого не допомагає. Температура в ті години теж росте до 39-40 градусів, а тоді сама спадає. Дуже прошу молитви, бо вже всі виснажені, а, особливо, дитина...

3. cupa

cupa New Member

Всім дуже дякую за молитви..іспит склала вдало!!!!!!!!!!!!:connie_pull-pigtail

4. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Прошу молитви за вирішення сімейних проблем та конфліктів (Тарас та Ольга)
    Конфлікти, як такі, не між нами,слава Богу, але є "добрі" люди, які постійно їх створюють та провокують ...Вперше конфлікт такого маштабу, що виходу не бачимо...На загал важко, особливо останній тиждень. Нехай Бог покаже нам правильну дорогу, чи підкаже правильні слова, щоб якимось чином це вирішити.
    Дякую усім небайдужим.

5. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Прошу знову молитви , тепер за мене ( Леся) і за Юрчика-Тадея. Чисто розхворілися обоє і вже втомлені від тих болячок. Дякую.

6. martadella

martadella New Member

дуже прошу про молитву (Марта)...бо сильно заплуталась і не знаю що робити...серце говорить одне а розум інше....
    дякую

7. jylanda

jylanda занууууда

прошу про молитву за успiшний захист роботи, дуже тяжко менi, неможу зiбратись з силами. Юлія

Останнє редагування модератором: 30 Червень 2011
  8. nate

nate New Member

Прошу молитви (Наталія) за відновлення душевного спокою та налагодження справ. Дякую.

9. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Прошу молитви за свій душевний спокій і за налагодження стосунків(Олеся і Андрій).Дякую

10. jylanda

jylanda занууууда

Щиро дякую всiм за молитву, все закiнчилось дуже вдало)

11. Русява

Русява Member

Прошу молитви за успішний захист завтра дисертації чоловіка (Юрія)! Довго до цього йшов і дуже багато доклав зусиль.

12. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Ще прошу про молитву за мою сестру Вікторію. Має дуже-дуже важкі життєві випробування, на межі зриву.

Дякую дуже

13. Іруня

Іруня Well-Known Member

Дякую всім, хто за нас молився! Маємо гнійний отит, п"ємо антибіотики, зате дитині вже зна-а-ачно краще!

14. likeangel

likeangel Member

Прошу про спільну молитву за мого синочка Левчика. Маленький захворів і дуже виснажений.....без сліз не можу на нього дивитись

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за мене та мого тата(Вікторія та Олександр), за те, щоб успішно доїхали до місця призначення. Дякую.

16. Wonder

Wonder New Member

а в мене (Христина) гайморит, вперше в житті, це просто жах :sad:

17. likeangel

likeangel Member

Щиро вдячна всім за молитву. Левчику вже краще! Принаймі температури вже нема

18. Dobra

Dobra Well-Known Member

Прошу молитви за здоровя Таїсії. Знов температурить, і загалом часто хворіє від самого народження. Умовно здоровими від травня були лише 4 дні. Виснажились вже всі...І знов по колу.

19. martadella

martadella New Member

дякую за молитву...все вирішилось...я змогла знайти правельне рішення і зараз я щаслива що поступила так..

20. mysha

mysha New Member

Прошу молитву за здоров"я мого синочка Адама. Вже 5 діб маємо сильний понос подекуди з високою температурою. Дитинка стала дуже в"ялою. Нехай швидше одужує!

Статус теми:
Закрита.