Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

А я знову прошу молитви перед завтрашнім етапом хіміотерапії для батька (Григорій), щоб добре все склалось і було на користь.... Дякую.

2. evgenka

evgenka New Member

Прошу молитов за свою родину в складній життєвій ситуації: Костянтин, Даруся, Євгена та Віра. Після сварки чоловіка з матір'ю, залишилась з 3-тижневою дитиною на руках сама(((
    Дай Боже нам порозуміння, миру і злагоди. Амінь

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Щиро вдячна всім за молитву. Підозри на апендецит не підтвердились. І мені значно легше! Ще раз дякую!

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

В моєї сестри Вікторії дуже важка життєва ситуація. Прошу про молитву, щоб Господь дав здоров"я та сили пережити ці випробування. Дякую щиро

5. Sertce

Sertce Member

Прошу молитви за здоров'я мого тата Анатолія. Його з кожним днем все більше паралізує, xвороба Паркінсона. Дякую. Амінь.

6. Florena

Florena Member

Дякую всі дівчаткам за щирі молитви за мою маленьку племінничку Єву, маленькому сонечку стало краще, йде на поправку.

7. aknelitta

aknelitta New Member

Всім дякую хто молився за здоров"я мого синочка Марка, вже майже не кашляє, і цей раз хворіли не сильно, завдяки молитвам (на серденько не буде ускладнень).

8. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Щиро дякую за молитви за моїх діток. Ще раз прошу помолитись за Настусю, зранку так сплакалась, підозрюю, що то вушко((. Чекаєм на лікарку. Ще раз дякую.

9. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Дівчата, ще раз прошу помолитися за здоров"я моєї донечки Анни.

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 19:03 ----------

Ще раз прошу про молитву за Анічку.

10. MYR

MYR Member

Прошу помолитися за здоров'я моєї донечки Ксенії, сьогодні помітила, що вона не дочуває, завтра йдемо до лікаря.

11. Sertce

Sertce Member

Дуже прошу, помоліться за мене, щоб Бог дав мені сили витримати все, пережити. Тяжко мені зараз на душі. Щиро дякую.Таня.

12. lanalv

lanalv Well-Known Member

Дівчатка!Помоліться ,будь-ласка,за мене(Руслана) - так мені зараз тяжко,що,хіба, ваша спільна молитва допоможе відновити душевну рівновагу...Дякую.

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дякую всім, хто молився за мого сина, кашляєм чуть-чуть. Зато я тепер вся в простуді. За три години у нас поїзд(5 год дороги), помоліться за вдалий відпочинок на селі, щоб ми не приїхали як завжди з неприємностями. Плануємо 3 тижні бути. Дякую., Таня і син Віктор.

14. Heureuse

Heureuse вірю...

дуже прошу молитви за мій (Юлія) душевний спокій та успішну здачу державного екзамену. Дякую.

15. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дякую, дівчатка за молитву - аналізи показали, що все не так страшно:)

Це прошу молитви за мою сімю (Василь та Тетяна) - склалася напружена ситуація, нічого не вдається, одні проблеми й неприємності. Дякую.

16. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Дуже прошу молитви за спільне майбутнє з дорогою мені людиною(Олеся і Андрій), стосунки починають холоднути, дуже переживаю.Дякую

17. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Знову я тут. Прошу молитви за Артемка - зранку вирвав, а зараз трохи піднялась температура. Щиро дякую.

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Буду і я просити молитви. Завтра вирушаємо в Карпати вперше нашою машиною і вперше мій чоловік за кермом. Дуже переживаємо обоє і дуже потребуємо вашої молитви за те, щоб ми щасливо доїхали і щасливо повернулись. Христина, Володимир, Роман.
    Дякую.

19. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Помоліться, будь ласка, за мого молодшого синочка - Романа. Сьогодні в другій половині дня буде під загальним наркозом. Проблема, через яку звернулися в клініку, не дуже страшна, але йому лише рік і 4 місяці - я більше переживаю власне за наркоз. Дякую

20. ясюня

ясюня Well-Known Member

Прошу, помоліться будь-ласка за здоров"я моєї донечки Мар"янки , вночі різко піднялась температура і ніяк не спадає, дитину болить і крутиться голова, а більше ніяких ознак хвороби - ні сопель, ні кашлю, ні висипки... А мої всі розїхались, я вдома сама з дитиною, не розумію , що з нею і мені страшно. Дякую.

Статус теми:
Закрита.