Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Insolence

Insolence Living The Dream

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Форумлянки, прошу молитву за завтрашню подію, би мені Бозя дала розуму не наламати дров. Наталя. Дякую.

2. mermaid

mermaid Member

Дуже прошу молитву за мою (Лариси) сімю, щоб був благополучний переїзд який починається завтра,
    Щиро дякую всім!

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я прошу молитву за те, щоб я прийняла правильне рішення і щоб мені вистачило мудрості і сили розставити крапки над "і"

4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Прошу молитви за здоровья моєї Юлії-Анни. Сьогодні вранці здаєм анализ, дуже сподіваюсь що він буде хороший. Дуже вдячна

5. katrinka

katrinka Well-Known Member

знову я до ВАС за молитвою, бо мої мабуть десь губляться по дорозі. сьогодні моїй мамі поставили відмову у видачі візи, а вона збиралась до тата з моральною, фізичною підтримкою. лише ця надія тримала його при силах, а тут відмова. дуже прошу помоліться за Володимира, він в дуже поганому стані, а ще й надія на підтримку рідної людини пропала.... і за Ярославу, мама страшенно переживає за тата. Хай Боженько дасть йому сили нормально перенести цю неприємність і сили на подальше лікування

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

дуже дякую, аналізи нормальні...

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Щиро вдячна тим хто молився за мого чоловіка. Бог почув наші молитви і аналізи на онкомаркери в нормі. І є надія що хвороба відступила і дасть про себе забути. Ще раз велике дякую.

8. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчатонька, хто молився за мене, велике вам дякую, стало легше.

9. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Велике дякую хто молився за мого синочка Ярослава, насмарк помало проходить і він може хоч нормально вже спати!!! Всім величезне дякую!!!

10. Insolence

Insolence Living The Dream

Дівчата велике дякую за молитву, все склалось якнайкраще, навіть такого не очікувала

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Недавно просила молитви за здоров"я мого дідуся Івана, в якого підозрювали рак горла. Дякуючи нашим молитвам підозри не підтвердились. Щиро вдячна вам за молитви.

12. aknelitta

aknelitta New Member

Прошу молитву за свого синочка Марка - захворів, почалося з закладеного носика, а тепер кашель... дуже переживаю, бо у нас проблеми із сердечком і легенева гіпертензія (а кашель дає якраз ускладення)....

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Прошу молитву за бабусю Анну. вже рік як її з нами немає. нехай спочиває з миром!

14. MarichkaR

MarichkaR Well-Known Member

Прошу про молитву за щасливу поїздку мого чоловіка до Італії і за його повернення. Також, прошу про молитву за вирішення справи в Італії щодо лікування племінників чоловіка (хлопчики мають діагноз ДЦП) і за віру, надію їхніх батьків.

15. Улянка

Улянка Well-Known Member

Дуже прошу молитву за свою маму Валентину, та за її здоров"я. Ще прошу за себе. Жахлива депресія та нервовий зрив. Прошу в Бога сил пережити всі проблеми, що зараз в моїй сім"ї

16. mermaid

mermaid Member

17. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Прошу про молитву за моє здоров"я (звати Іра), хвора вже 4-ий день, кашляю так, що сусіди в шоці.
    Дякую

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Їдемо з Ігорчиком в лікарню,бо попереднє лікування не дало очікуваного результату і його від кашлю вже грудна клітка болить і до завтра чекати нема сенсу,щоб не стало гірше.Прошу про молитву,щоб не виявили нічого серйозного,призначили дієве лікування і малому стало легше.Дякую усім небайдужим.

19. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Прошу помолитись за здоров"я доньки наших знайомих, у дівчинки рак виявили та лікування проходить у Польщі, бо наші всі лікарі відмовились від неї. Нехай молитва подолає цю хворобу!

20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Дякую за Ваші молитви! (Ми вже вдома,робили рентген,маємо бронхіт,мусим приймати антибіотик та інші лікарства...) Головне,що з Божою поміччю та Вашими молитвами,все не настільки погано,як підозрювали.Прошу подальшої молитви за здоров"я Ігорчика.

Статус теми:
Закрита.