Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alonka

Alonka New Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Помоліться за нашу сім'ю(Альона, Віталій, Каріна), знову хворі. Мала вже без температури, а я зовсім злягла, а чоловікові болить горло.
    Дякую.

2. kristas

kristas Well-Known Member

Прошу про молитву за мого брата Володимира, і за його сім"ю. Щоб до них повернулась любов, злагода, взаєморозуміння.

3. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитву за здоров`я донечки, вже тиждень хворіє, дуже сильний кашель, звати Аліна, хрещена Мартою. І також за здоров`я моєї бабці Таісії, має завтра операцію на очі.
    Переживаю за обох дуже. Дякую!

4. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Величезне дякую усім, хто згадав нас у молитві. Діткам і мені вже значно краще, і на душі - СПОКІ-І-І-ІЙНО!

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

І я всім вдячна, хто про мене згадав, підозру зняли на апендицит, але рамки поставили слідкувати за харчуванням і лікувати шлунок.

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я мого чоловіка Володимира. Прийшов з роботи геть хворий. Дякую.

7. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Дівчатка, знову прошу спільної молитви за здоров"я мого батька Григорія, завтра знову важкий день - третій етап хіміотерапії, складний і фізично, і морально... Дякую!

8. Пундик

Пундик Well-Known Member

Прошу молитви за дуже близьку людину моїй сестрі,звати Сергій,він сьогодні помер.

9. kati

kati Well-Known Member

Прошу молитви за чоловіка сестру (Руслана) якій зараз робитимуть операцію,щоб все пройшло добре і пошвидше відпустили додому( вдома доцька річна лишається)

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

прошу молитви за Надійку-знову камінчики бідацю мучать.

11. Logos

Logos Member

Прошу молитви за мене (Тетяна), щоб все вирішилось тільки на славу Божу. Дякую

12. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Прошу молитви за себе(Олеся), маю сьогодні на одинадцяту судове слухання-розлучення, якого я старалась уникнути.

13. katrinka

katrinka Well-Known Member

вкотре дякую усім за молитви:girl_yes: вони насправді допомагають. татові вже легше, набирається сил на подальше лікування (яке, через брак фінансування, було під величезною загрозою), сподіваюсь воно таки продовжиться і дасть позитивний результат, адже вже подолано такий складний етап лікування. зараз надалі прошу молитви за батька Володимира і за себе Катерину, оскільки маю надзвичайно важкий етап в житті, а сил мені бракує і моральних, і фізичних. не встигаю відновлювати їх після такого насиченого чередування проблем. як у казці "про змія-горинича" - йому одну голову відсікаєш, на її місці виростає дві:girl_impossible:. сподіваюсь я таки дам раду цьому "змію", бо вже геть не впевнена у своїх силах. величезне дякую!!!

14. марі177

марі177 Well-Known Member

дякую всім хто в молитвах згадав мою свекруху,її вже легше,будемо надіятися що все минеться.

15. LILY

LILY Well-Known Member

прошу молитви за нашого синочка Віталія,має температуру і сопельки, бідолаха капризує...

16. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

прошу молитви за мою племінницю Боженку-бідаця має високу температурку, яку важко переносить.

17. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Поїхали в лікарню(вночі мала високу темп,рвала) . Прошу молитви! Дякую!

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

Дуже прошу молитви за мою племінницю Тетянку. Має високу температуру, важкі приступи кашлю з задишкою, вночі їздили в лікарню, і вже від сьогодні колять антибіотики...Є підозра на коклюш...

19. Alonka

Alonka New Member

Дякую за молитву, вже майже здорові.

20. Пундик

Пундик Well-Known Member

Прошу молитви за мою сестру (Марія),як вже вище писала вчора поховала свого коханого(мали побратися),неувляю що в неї зараз на душі,дуже важко їй,незнаю як і чим їй допомогти,тільки молитва думаю зараз допоможе...Дуже в мене болить серце за неї,за нього...за них....

Останнє редагування: 16 Квітень 2011
Статус теми:
Закрита.