Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Дуже прошу вас про молитву за мене (Тетяна-Роксолана) та мою маму (Мирослава), вже більше місяця не можемо повністю видужати, то одна хвороба то інша.

2. olena

olena New Member

Дякую всім,хто молився за здоров'я моїх діточок,Вероніка пішла на поправку,а Толік майже уже не пам'ятає,що йому робили операцію.

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дівчата, прошу всіх помолитись за нашу Лілю (Liliyah Romanova). Їй сьогодні стало дуже зле і вона мусіла лягти в лікарню. Надіємось що не на довго і все скоро вирішиться.

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

5. Leila

Leila Well-Known Member

Прошу молитву за здоров"я своїх діток, в малого отит вже третій раз за зиму, а мала теж після запалення легень, щось важко їй відійти. Дякую

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Випросила в чоловіка айфон, аби написати.
    Маю позаматкову. 1 тиждень. Я зараз у жахливому болі, але намагаюся триматись.
    Шансів на порятунок труби нема. Операція буде протягом наступних 6-ти годин. Якраз поговорили з лікарем і чекаємо анестезіолога.
    Молю Бога, аби все пройшло легко й без ускладнень.
    Дуже потребуємо молитви!! Усі!
    Дарко вдома з гарячкою, його наш друг пильнує.
    Роман з Натанчиком тут. Годую, поки можу. Що буде далі - навіть не уявляю.
    Моліться за нашу сім'ю!!!

7. ZaKohana

ZaKohana New Member

Прошу про молитву за упокій душі мого дядька Олексія. Дякую.

8. Wonder

Wonder New Member

і я(Христина) прошу, йду на 2 год до уролога, аналізи не дуже добрі :sad:
    надіюсь на нормальний діагноз більш менш :)

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Дякую всім хто молився за Лілю. Зробили операцію. Все пройшло добре. Мають зараз виписати додому, отже надіємось що скоро Ліля буде вдома. Якщо буде в змозі то відпишеться.
    Трошки їм з чоловіком випало випробувань зараз, бо Дарчик має паскудну температуру вже кілька днів. Будемо молитись щоб Бог їх скріпив і вони як найшвидше перескочили через цю калюжу з бякою.

10. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Знову потребую Вашої пїдтримки....Владиславчик впав та порвав собі нижню губу....наклали шви....батьків не пустили....дитина від переляку в стані шоку, все робили фактично наживо. Про себе мовчу-сліз вже нема....тільки надія.

11. ckorpionsha

12. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я свого сина Артемка: приїхав зі села з соплями, нині приєднався кашель, боюсь, щоб не опустилось те все на бронхи. І за здоров'я мого дідуся Богдана - останнім часом дуже зле себе почуває.

13. Wonder

Wonder New Member

все не так страшно, як я думала
    дякую усім

але от горло мене не відпускає, що тільки не роблю, а воно дире і дире :sad:

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А тепер ще прошу моитви за своє здоров"я. Маю насмарк і знову болить горло. Погано себе почуваю. Боюсь, щоб не заразити малого чимось новим. Він ще з попердньою болячкою не розпрощався.

15. ckorpionsha

Дівчатка, прощу молитви за нашу форумчанку Аня і її доцю Марію-Романію. Біднятка від Новго року від хвороб вийти не можуть. Позавчора в малої температура до 41, ледве збили сильними препаратами, перед тим мала 2 тижні до 39 без симптомів і так само сама пропала температура і сама Аня кашляє вже зо 2 місяці (а нічого не виявляють). Сьогодні вкотре мені жалілась, що то за напасть така на них напала...

16. Florena

Florena Member

Прошу помолитись за моє здоров"я (Наталія), сильні болі внизу живота вже не полишають декілька днів, а лікарі нічого путнього сказати не можуть.

17. nalia

nalia Member

Дуже прошу молитви за здоров"я мого племіника АДРІАНА,він епілепсик,зараз на весну почалось загострення,приступи на день можуть бути і пару раз,повірте це дуже страшно,сестра як зомбі,бо приступи переважно нічні

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дуже дякую за ваші молитви!!!
    Дарчик уже нині цілком здоровий. Учора ще трохи температурив, а нині вже все з ним добре.
    Прошу ще про молитву за Романа, бо багато носив малого й потягнув спину.
    І я також ще потребую молитви, аби пошвидше могти існувати вже без ліків, бо наразі біль ще дуже сильний. Спробувала вночі не брати ліків, то майже не спала.

19. Angel

Angel Well-Known Member

Прошу молитви за Ксенію -Терезу, дитина дуже погано почувається ,сташенний жар,який практично не збивається вже 4 сутки. Дуже дякую.

20. галичанка

галичанка Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.