Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

2. Fechka

Fechka Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

3. Donner

Donner Member

Благаю про молитву за мою дружину Наталю! їй зараз дуже погано, висока температура не збивається. Вона годує нашу піврічну донечку. Нас тільки двоє, допомоги немає, не хочеться лягати в лікарню.

4. katrinka

katrinka Well-Known Member

дякую всім за молитви і підтримку! Максимко і я вже здорові. татові зробили операцію (вже другу, яка тривала 14годин), лікарі кажуть успішно, почувається непогано. попереду блок хімії, потім ще одна операція - основна, сподіваюсь це все не даремно. надія живе, а ваші молитви примножують віру. дякую і здоров"ячка всім!

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, дякую, що за мене молились і Богові, що вислухав молитви, в мене все пройшло дуже добре.

6. Korona

Korona New Member

Я як прочитала цей допис сьогодні, так цілий про те і думаю, як ті бідні дочки та й уся сім*я зараз. Можна тільки поспівчувати і просити Бога їх підтримати в такий важкий для них період.

7. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Дівчатка, помоліться, будь ласка, за Віру і Єву. Дуже потрібна поміч.

8. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Дуже прошу помолитися за здоров"я синочка (Данилка), тільки пройшло 2 тиждні після хвороби і знову температура, кашель, червоне горло. Помоліться будь ласка за швидке одужання.

9. медведик

медведик New Member

Прошу вас за молитву дівчини Іванки (вона хресна моїй маленькій племінниці) , десь три тиждні тому ошпарилась кип"ятком, щей до того всього впала і сильно вдарилась головою, в результаті струс мозгу.Ніби пролікували і відпустили до дому, але знову стало гірше, віднімає права сторона голови, не бачить на око і вгагалі жахливо себе почуває, впала духом і опустила руки, бо ніхто незнає, що з нею і як цьому зарадити. Благаю, помоліться за її одуження і щоб Бог дав їй хорошого і толкового лікаря, який би їй допоміг.

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата, давайте помолимось за людей, що постраждали від страшного землетрусу і цунамі в Японії.

11. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Дякую усім хто молився за одужання нашого Данилка, прошу і надалі помолитися за його виздоровлення, висока температура тримається другий день, кашель, синочок дуже ослаблений. Буду вдячна кожному хто згадає його в молитві.

12. nalia

nalia Member

Прошу молитву за мого синочка ДАНІКА ,який недавно перехворів бронхітом,а зараз висока температура 2-й день

13. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Дівчата прошу молитву за мою сестру Юлю. вже 3 дні лежить в лікарні,діагноз поставити не можуть, а дома 3 міс синочок її чекає.
    Дякую.

14. ksjy

ksjy Well-Known Member

Прошу вас помолитись за здоров"я бабусі мого чоловіка, Параскевію, вчора впала, перелом шийки бедра.

15. Donner

Donner Member

Добрі люди, дякую всім за молитви! Дружині краще, температура вже не така висока. Стало краще після того, як прийшов священик і нас запричастив. Страшні підозри минули.

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дуже прошу молитви за своє здоров"я (Христина). Страшенно ломить тіло і болить горло. Дуже буду вдячна.

17. atma

atma New Member

Дуже переживаю за Японців, знаю що кожен з нас хто бачить те саме відчувае. Давайте згадувати Японію та Японців в своїх молитвах. Дякую.

18. popelushka

popelushka Well-Known Member

Прошу про молитовну підтримку за себе (Зоряну), щоб Бог мені дав сили: завтра у мене чергові судові слухання, на одному слуханні я буду сама, без адвоката, тому дуже хвилююся. Дякую.

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дужу дякую тим, хто молився за здоров"я моєї мами. Прийшли результати гістології і нічого поганого не виявили. Ще раз усім дякую!

20. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Всім дякую за молитви за мого синочка Максимка , дякувати Богу і Вашим молитвам виписали з лікарні здоровими.

Статус теми:
Закрита.