Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Дуже прошу помолитись за моє здоров"я, бо піднялась температура, сильний нежить, озноб, болить горло.
    Дякую вам, дівчата...

2. Seppy

Seppy Active Member

Прошу помолитися за Віктора. Останнім часом почав часто 'вживати'. Нехай Бог дасть йому розуму позбутися цієї недуги.

3. Orman

Orman Модератор-бомба

имя, сестра, имя (це)

вже мільйон раз просили - дівчата, будь ласка, пишіть імена.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У профілі пише Роксолана.
    Але підтримую цілковито. Треба писати імена.

5. preciosa

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

Прошу помолитися за мене (Ольга) і за дитинку, маю, дуже надіюсь, що несерйозну проблему з сечовим. Аналіз виявив запальний процес. Дуже боюсь, щоб не прийшлось пити антибіотики.

Останнє редагування: 14 Січень 2011
  7. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Дякую всім, хто молився за мене. Сьогодні все пройшло добре, і це вже був останній раз.

8. popelushka

popelushka Well-Known Member

Дуже дякую за молитву, синочок вже здоровий. Прошу Вас, помоліться за моє здоров'я, ніяк не можу "вийти" із хвороби. Дякую.

9. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Христос хрещається!

Щиро прошу помолитися за своє здоров"я (Ярослава) - щось незрозуміле робиться з зубами і яснами на оперованій стороні. І за здоров"я доці (Яна). Дуже дякую!

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

прошу помолитися за упокій душі нашого дідуся Петра..5 хв. тому відійшов від нас...

11. Dana K

Dana K Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за мене (Катерина) , за прояснення ситуації із Романом... мені якось так тяжко з того приводу.
    Дуже вдячна всім

12. Seppy

Seppy Active Member

Прошу Вас усіх ще раз згадати нас в молитвах (Наталя, Віктор), за наше майбутнє... В мене терпіння не вистачає... Маю надію лише на Божу ласку...

13. SORRI

SORRI New Member

Дівчата,я перший раз зайшла на цю гілку,і хочу долучитися до Вас.Буду намагатись молитися разом з Вами за кожного хто цього потребує.

14. марі177

марі177 Well-Known Member

Вірю в силу спільної молитви,тому дуже прошу помолитися за чоловіка Романа.Ситуація в сім"ї дуже напружена,невідомо чим все закінчиться.якось неспокійно на душі.дякую

15. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дякую усім хто молився за мою донечку. Сьогодні робили обстеження (картування мозочку)- у нас в мозочку все добре!!!!!!!Але ніжка ще потребує реабілітації...Але ми "прорвемся" .ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!Я В ЦЕ ВІРЮ! ДЯКУЮ!!!!!!!Здоров"ячка усім вам!

16. preciosa

Дівчата, завтра маю важкий екзамен, переживаю, але вірю, що молитва допомагає, тому прошу помолитись за щасливу здачу екзамену (Роксолана)...

17. kati

kati Well-Known Member

Дуже прошу молитви за друга нашої сім"ї Олега, якому зараз будуть робити операцію по видаленню тромба в голові, щоб все процшло добре

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Знову прошу молитви за мою маму Ольгу, завтра йде на УЗД. Дуже надіємось, що там не побачать чогось серйозного і все обійдеться.

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Помоліться , будь ласка, за Віру. Мала гіпертонічний криз, забрали в лікарню :sad:

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за мою Бабцю(Ніна).Підозра на інсульт,щось зовсім погано,був гіпертонічний криз,говорити почала повільно.Щось після того,як її коліна почали боліти більше,вона і вся якось здалася.А раніше ж трималася,як боєць.Все сама робила,нікому не давала себе водити..:sad:

Статус теми:
Закрита.