Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Дівчата, дуже прошу про молитву за моє здоров"я. Захворіла грипом, висока температура. Переживаю за дитинку в животику.

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за мою маму. Вже кілька днів дуже погано себе почуває, тим не менш ходить на роботу (дільничний педіатр і дуже багато хворих діток). Боюсь щоб не поклали в лікарню.

3. SemanaV

SemanaV Member

Прошу молитву за тих хто створив цю тему і всіх хто не байдужий до чужих проблем, бід і радостей. Я вперше зайшла сюди і чесно, дуже вражена. Дякую ВАМ!

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Маму звати Ольга.

5. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за нашу сімейку (Яна, Ярослава, Віктор) - цілий місяць не можемо вилізти з хвороб, уже прямо "дах їде"... А також за мою бабцю (теж Ярослава) - остеохондроз, сильні болі, термоядерне лікування, дають таблетки, щоб спала і не відчувала болю...
    Буду дуже вдячна всім.

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Учора мала розмову з однієї чудовою жінкою, доброю християнкою про її відносини із невісткою. Дуже прошу про молитву за бабусь, котрим не дають бачитися з їхніми онуками.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мені теж знайома ця проблема..То ж приєднуюся до цієї молитви і ще прошу лиш згадати в молитві мого брата Сергія,щоб він все-таки одумався і переглянув свої відносини з рідною мамою,бо сумно на них дивитися...І за його маму Надію,яка зараз лежить в лікарні.А внучку вже не бачила дуже давно..:sad:

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

І ще дуже прошу про молитву за мою Бабусю Ніну,в якої поліартрит і ще до цього часу вона якось трималася,але ноги вже зовсім здають,Лежить в ліжку,плаче,бо часто живе сама(ось таке життя,всі мають свої проблеми...;(),раніше хоч трохи могла по хати ходити з палицею,як тепер буде не знаєм..Надіюся все-таки її дочки не покинуть її.

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Прошу про молитву за здоров"я моєї похресниці Анни.
    Сильно вдарилася, втратила свідомість, лежала в реанімації.
    До всього в лікарні підхопила і перехворіла грипом.
    І за щасливу дорогу Анни, її мами Ангеліни та бабусі Валентини додому.

Дякую дуже

9. Diana

Diana мрійниця

Дівчатка і я перший раз прошу вас і за моє здоровя, загострилася моя міжхребтова грижа і вже до такої стадії, що в суботу навіть розігнутися не могла, а до лікаря нема як сходити бо кінець року і на роботі багато звітів ((((

10. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Дівчатка, прошу вас всіх помолитися за мого дуже хорошого товариша. Його звати Олександр.Який, минулого тиждня, коли їхав з Москви, пропав. Його родичі вже втомлені від переживань. Дуже прошу помоліться, щоб він знайшовся!!!

Останнє редагування: 27 Грудень 2010
  11. Liliyah Romanova

щойно отримали новину про смерть людини, втрата якої дає відчуття осиротілості...
    о. Роберт помер у Нью Йорку...
    він був для нашої сім'ї як єдиний родич тут... як духовний батько...
    земля їде з-під ніг...
    у голові крутяться різні чудові спогади про нього, а особливо один... останній... про Натанчикові щирі посмішки та гиготіння до отця якраз перед його від'їздом...

прошу про молитву за упокій отця Роберта Андерсона. це була людина великого серця. надзвичайно великого й доброго серця... вічная пам'ять!

щиро молюся за всіх, хто матиме таке ж відчуття осиротілості, коли довідається. це велика втрата, її нелегко усвідомити й пережити.
    прошу згадати в молитві й нашу сім'ю. не можу зібратися з думками, а треба повідомити Даркові про втрату друга, дуже близького друга...

12. Vittoriya

Дівчатка,дуже прошу всіх,хто може згадати мене у своїх молитвах..Відчалюю до Польщі.Переживаю трохи,бо дороги засніжені,а ще всі навкруги мене лякають,що там в Польщі жах,що твориться від снігу і морозу...Надіюся доїду нормально.

13. iriwa

iriwa Особлива мама

Помоліться будь-ласка за мир у моїй сім"ї, щоб змякло серце чоловіка і ми помирилися, дякую

14. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

За упокій Валентини,моєї тьоті,померла вночі в далекому місті.Поїхати,на жаль,не зможу,не встигну.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Прошу про молитву за сім'ю моєї сестрички Ірини та Василя. Склалася важка ситуація з чоловіком, який відмовився допомагати їм і зустрічати разом новий рік. Їй дуже соромно було зізнатися у цьому раніше, і вже кілька днів вона сидить вдома з дитиною без жодної копійки, немає навіть на хліб...А у донечки виявили хворобу нирок, прошу помолитися також про неї (Тетянка). Дякую всім дуже.

Останнє редагування: 28 Грудень 2010
  16. Vittoriya

якую всім не байдужим.З божоб поміччю добралася до місця призначення без ускладнень,не зважаючи на всі пригоди,я щаслива!!

17. Liliyah Romanova

Прошу про молитву за упокій душі мого дідуся Степана.

18. olena

olena New Member

Дівчата,дуже прошу про молитву за свого батька(Василь),проблеми зі здоров'ям-віднімає праву руку і ногу.

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

прошу про молитву за здоров"я мого чоловіка Олександра. поперек не попускає вже 5 днів. а йому дуже треба вже підводитися...

20. Seppy

Seppy Active Member

Прошу помолитися за здоров’я Віктора. Вже 3 місяці не можемо витягти його з хвороби. Думали, що нарешті чорна полоса скінчилася, але нажаль, тиск не внормовується, а зараз ще й сильна ангіна...

Статус теми:
Закрита.