Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Дівчатонька, дуже потрібна молитва за здоров"я Богданчика і його мами Галини. Якщо хто має можливість, дайте в церкву за здоров"я.

2. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

За здоров*я Богданчика і його мами відправлялося сьогодні на першій Службі Божій в церкві св. Петра і Павла в Рясне.

3. spivanka

spivanka New Member

Ганнусі вже набагато краще. тільки часом відкашлює коли спить через соплі. але вже ість добряче, і на двір виходили. трішки вередливіша, ніж завжди... я теж дякувати більш-менш(принаймні з горлом).
    будемо старатися надалі бути в гармонії із собою і здоров’ям:)

Спасибі велике за молитву

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчата, завтра мому татові будуть робити ще одну операцію. Помоліться будь-ласка за те, щоб операція пройшла успішно, і за здоров*я мого тата Євгена.

І ще прошу помолитися за здоров*я моєї мами Олександри, бо дуже тажко їй даються ті татові операції, дуже переживає.

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, дуже прошу, помоліться за здоровья моєї доні Юлії-Анни, знов погані аналізи...
    Чи то в лабораторії їх коряво роблять чи що, лікар не може пояснити, завтра будем черговий раз перездавати, дуже переживаю..... так вже хочу почути від лікаря "в вас все добре".....

6. popelushka

popelushka Well-Known Member

Прошу Вас помолитися за мого дідуся Василя. Поклали в лікарню, не можуть визначити діагнозу:sad: Дякую.

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

В Богданчика Ваврінчука стан з важкого перейшов у критичний!
    Богданчик й надалі перебуває на апараті штучного дихання, нова печінка і далі не працює. Стан з важкого став критичним! Ми втрачаємо дитинку! Благаю всіх, помоліться за Богдасика! Просіть Бога врятувати малюка!

8. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Дівчатка сьогодні з 21.30 до 21.45 вдома усі моломось за здоров"я Богданчика і його мами! Ми мусимо вимолити в Бога здоров"я цій дитинці!

9. vanilia

vanilia Miracles are real

Прошу молитви за упокій душі Петра - мого дідуся, котрий сьогодні відійшов від нас.

10. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Сьогодні ще раз, в той самий час!

11. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

прошу молитви за упокій душі маленького ангелочка...

12. Alicia

Alicia Well-Known Member

Душе прошу помолитися за мого тата Зіновія.

13. ratiana

ratiana New Member

Вибачте, що звертаюсь, але дуже прошу помолитись за мене. Дуже сильно втратила душевний спокій і рівновагу, що аж вчора загубилась..... і ніяк не можу з цього вибратись..... дуже вам всім дякую...

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Діівчата, мені вже не зручно просити, але помоліться будь ласка ще раз за здоровья моєї Юлії-Анни. Завтра знов до лікаря і дуже сподіваюсь що це вже останній раз ми з цим питанням по лікарях ходимо.

15. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Помоліться ,будь-ласка, за упокій душі моєї Баби-Катерини....Вчора померла......

16. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Не стало сьогодні чарівної дівчинки Надійки Рягіної До останнього вірили, що все буде добре, але чуда нажаль не трапилось. Помолимось за упокій її душі. Вічна пам"ять

17. popelushka

popelushka Well-Known Member

Дякую усім за молитву. Дідусеві вже краще, навіть додому на вихідні дні відпустили, сьогодні знову у лікарні обстежують. Тому згадайте ще, будь ласка, мого дідуся Василя у молитві, щоб йому визначили вірний діагноз. Дякую.

18. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, дуже дякую, ттт здається що наша епопея з лікуванням закінчується.

19. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Помоліться будь ласка за мою племінницю семимісячну Діанку, другий тиждень висока температра, поганий аналіз крові і відсутність діагнозу.

20. Alonka

Alonka New Member

дякую всі ми вже ніби здорові:girl_yes:

Статус теми:
Закрита.