Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. AilataN

AilataN жива

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Молюся я i прошу помолитись разом зi мною,за тих,в кого стихае в серцi надiя,впевненiсть в майбутньому,вiра у все хороше!дай Бог всiм натхнення з новими силами продовжити своi починання!

2. meri5

meri5 Well-Known Member

Прошу молитву за здоров'я Івана мого тата. Вночі так було зле думала, що втратимо, дякувати Богові обійшлось.

3. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Дівчатка, прошу молитву за своє здоров"я(Iнна) та мого синочка Владиславчика. Дуже-дуже треба...

4. Христя

Христя Well-Known Member

Дівчата прошу помолитися за мою маму Віру, щоб щасливо заїхала до Італії, вона їде перший раз і я дуже переживаю

5. meri5

meri5 Well-Known Member

Дякую всім хто помолився за мого тата, вже набагато легше.

6. Христя

Христя Well-Known Member

Дуже дякую всім за молитву, мама вже в Італії, все добре

7. irushka

irushka Well-Known Member

Потребуємо молитви за одужання Катерини. Дякую всім!

8. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчатка, прошу ще про молитву за Катю, вже три доби температура 39,7 і нема покращення :sad: До лікаря аж завтра... Дякую усім небайдужим і дякую Богові, що завжди вислуховує наші молитви!

9. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І я прошу молитви за Ярку - ми в охматдиті з гнійним отитом знову... Прокололи нам барабанну перетинку, другу будуть дивитись завтра. Поставили катетер.

10. Neposeda

Neposeda New Member

Дівчатка помоліться, будь ласка, за мою свекруху (Ліда). Отравилася бідолашна так що аж під капельницею(((

11. дашулька

дашулька Well-Known Member

Дівчата,тільки що з похорону...помер дідусь. помоліться,будь ласка,за упокій душі Юрія. дякую

12. evyska

evyska New Member

помоліться за мою маму Тетяну.5 років назад пережила онкологічну операцію і тепер знов якась проблема.переживаемо всі,а вона навіть спати неможе

13. Alonka

Alonka New Member

Прошу помолитись з здоров'я моєї дочки Каріни, вже третій тиждень хворі.

14. Neposeda

Neposeda New Member

Дівчатка дякую всім! Моя свекруха вже здорова)))

15. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата, спільна молитва творить дива. Давайте спільно помолимось за здоров"я і успішну операцію маленького Богданчика і його мами Галини. Зараз в Києві в інституті Шалімова відбувається пересадка печінки. Мама є донором. Богданчику 7 місяців і за своє коротеньке життя він бачив тільки лікарняні стіни. Ми збирали пожертви на Богданчика Базюка з Тернополя. Це Богданчик Ваврінчук, він з Волинської області. В сім"ї дуже складна ситуація. Якщо хтось має змогу і бажання допомогти, не відкладайте цього на завтра.

Останнє редагування: 28 Жовтень 2010
  16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Прошу молитви за Ромчика, нехай ті болячки відступлять і він буде здоровенький.

17. spivanka

spivanka New Member

Дуже прошу приєднатися до молитви за моє здоров’я і донечки Ганнусі. бо ми з початку вересня по черзі хворіємо..з понеділка знову –у доньки 39-38 уночі, а в мене зі вчора шось знову із горлом(боюся голос втратити)...
    і ше за мою витримку і рівновагу, бо я останнім часом не дуже даю раду собі...

Хай діточки будуть здоровенькі, а мамусі – спокійні!

18. Holly

Holly Moderator

Прошу помолитись за здоров"я Яринки. Був лише кашель з понеділка, а сьогодні піднялась температура. Коли дихає, чути хрипи. Переживаю, щоб запалення не було.

19. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Дуже прошу помолитися за здоров'я мого Володі. Висока температура від вчора, деколи навіть не хоче збиватися, кашляє, боюсь аби не було ларингіту...

20. Holly

Holly Moderator

Дуже дякую всім за молитву. Яринка має бронхіт, але температури вже нема. Лікуємось

Статус теми:
Закрита.