Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Прошу молитву за дідуся Григорія.щось після бабиної смерті зовсім підупав.викликали швидку, але каже що в лікарню не піде , хоче швидше до бабусі :sad::sad:

3. Pomidorka

Pomidorka New Member

Прошу вашої молитви за зцілення мами Марії.Дай Боже їй знайти сили жити .

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дуже дякую всім хто молився за мого тата, операція пройшла добре, тато помаленько оклигує. Але йому все ще потрібна ваша молитва, бо через два тижні будуть робити ще одну операцію. Дуже прошу помолитися за здоров*я мого тата Євгена.

5. Олька

Олька Well-Known Member

Дякую всім хто молився! Все вийшло ЧУДОВО!

6. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Прошу помолитися за здоров"я мого сина Левчика і чоловіка Юрія, - трохи погані в них результати досліджень, будемо лікувати...

7. Сонце

Сонце Well-Known Member

дякую всім хто молився за наше здоров"я! Доні Софійці вже краще, висипка минула, краснуха не підтвердилась... потроху повертаємось у звичне русло. дякую.

8. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, згадайте, будь ласка, у молитві Оксану, вона погано почувається, підозрюють апендицит. Дякую!

9. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Дівчатка, дорогенькі, кожен день відчуваємо вашу молитовну підтримку. Ще раз дуже-дуже дякую всім хто молиться разом з нами за нашого тата.

10. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, помоліться будь-ласка за мир у моїй родині бо щось у нас з чоловіком не клеїться, а у нас маленька дитина (рік і 2 міс) На душі паскудно... Помоліться за нас трьох, Ірина, Антон та Олександр

11. viltis

viltis Well-Known Member

Прошу згадати мене ( Надія) сьогодні - завтра в молитвах. Маю завтра останній екзамен на вступ в аспірантуру. То є дійсно моя велика мрія, але чомусь дуже багато перешкод постає на моєму шляху. Якщо на це воля Божа, то нехай завтра станеться маленьке чудо для мене.

12. Dana K

Dana K Well-Known Member

Дівчата, прошу помоліться за мене (Катерина), за мій душевний спокій і вирішення проблем... не знаю як вчиняти далі в житті... Дякую

13. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Прошу помолитись, щоб моя маленька Надійка швидше видужала, бо бачу, що мучиться, а допомогти поки що не виходить.

14. Марічка

Марічка Well-Known Member

Прошу помолитися за нашу Богданку, в неї годину тому почалася рвота, не може спати, я не знаю, що з нею відбувається. Хай з Божою поміччю з нею все буде добре..... Дякую

15. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров"я моїх дітей Анни-Марії та Данила. Дуже сильно кашляють вже 2 тижні. Були в лікаря, причини невстановили. Дякую.

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

І я прошу про молитву за здоров'я і мир в нашій сім'ї (Олександр,Наталя і Анастасія).Доцька вже третій тиждень хворіє,не перестає кашляти, і з чоловіком суцільні непорозуміння.Щось вже зовсім руки опускаються.Дякую.

17. Марічка

Марічка Well-Known Member

Всім дякую за молитви! Дитина ніч перенесла добре, більше не рвала, вночі гарно гамала і сьогодні вдень також. Зараз тільки кашляє і трохи має нежить...
    Боже, дай нашим діткам здоров'я!

18. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

Прошу помолитися за мене (Людмила) та мого чоловіка (Мирослав). Вже майже 3 тижні суцільне непорозуміння між нами, не знаю що далі робити

19. nattsol

nattsol Well-Known Member

помоліться, будь ласка, за мою півторарічну племінницю (Керіс Еліана); має бідна пневмонію :sad:

20. popelushka

popelushka Well-Known Member

Дуже потребую вашої молитви (Зоряна). Сьогодні йду на співбесіду, хвилююся, щоб все минуло добре. Дякую.

Статус теми:
Закрита.