Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Помоліться з мною Тимофійчика, він трошки прихворів. Нехай Господь дарує йому ласку поскорше одужати. Дякую.

• Подобається Подобається x 16
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Прошу про молитву за мою добру приятельку Наталочку, вона завтра має захист диплому.

• Подобається Подобається x 8
  3. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

і я молюся за Маюночку...:girl_in_love:

4. Liliyah Romanova

Прошу про молитву за здоров'я Дарка. Від учорашнього вечора має температуру під 39 і дуже кашляє. Дякую!

• Подобається Подобається x 18
  5. Liliyah Romanova

Дарчикові вже легше. Проситься до школи завтра!

Маюночка_Наталочка захистилася на відмінно!

Усім дякую щиро за молитви! :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 10
  6. Liliyah Romanova

Прошу про молитву за о. Роберта. Завтра повертається з лікарні додому. Помоліться за його цілковите повернення до здоров*я! Дякую!

7. Liliyah Romanova

Щойно прочитала, то додаю сюди також!

Най будуть здорові й більше не хворіють!

Останнє редагування: 26 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 6
  8. bora

bora Well-Known Member

Прошу про молитву за мою маму - Людмилу...Їй сьогодні роблять операцію на броньовій...

Останнє редагування: 2 Липень 2009
    • Подобається Подобається x 11
  9. Kasia

Kasia Well-Known Member

Прошу молитву за мою маму Тетяну. Дай Боже їй сили перемогти свою залежність.

• Подобається Подобається x 12
  10. галичанка

галичанка Well-Known Member

Сьогодні день Святого Юда Тадея, який був одним із 12 апостолів Ісуса Христа (не путати з Юдою Іскаріотом). Святий Юда Тадей переніс мученицьку смерть і прославився багатьма чудами.

Молитва до апостола Юди Тадея у важких обставинах життя

Святий Тадею! Ти мав щастя належати до сім'ї Христа Спасителя, преславний апостоле й мученику. Ти яснієш великими чеснотами, вірний заступнику тих, що тебе прославляють і до тебе з довір'ям припадають! Ти опікун і заступник наш у найтрудніших обставинах. Тому стаю перед тобою і благаю з глибини мого серця:

Прийди на поміч мені своїм могутнім заступництвом, бо ти маєш від Бога ласку приходити зі скорою поміччю тим, хто втратив уже всяку надію на порятунок. Глянь на мене ласкаво!

Моє життя - життя хрестів, а дні мого життя - море терпінь. Дороги життя мого вкриті терням і кожна хвилина його — свідок сліз і зітхань. А на збільшення мого нещастя чорні думки вкрадаються до мого серця. Неспокій, малодушність, брак довір'я, навіть розпука тиснуться до серця. Провидіння закрите перед очима моїми, і віра хитається в серці моїм. Такі думки впроваджують мене у чорні хмари смутку. Не залиши мене в такому тяжкому стані, а прийди з поміччю мені!

Прошу тебе покірно: Глянь милосердно на мене і не погорди моїм проханням. Хай довір'я моє не буде зраджене! Тебе обдарував Бог ласкою приходити на поміч тим, хто потрапив у безнадійне становище. Тому і я, що теж опинився у скруті, прошу тебе про заступництво перед Христом Спасителем. Усе життя моє складати буду тобі мою подяку і прославлятиму ім'я твоє та шануватиму тебе як мого особливого опікуна. Дякувати буду Богові за ласки, одержані через твоє посередництво, і щосили моєї ширити буду славу імені твоєму. Амінь.

Святий Юдо Тадею! Прийди на поміч у скрутних обставинах нашим форумчанкам та їхнім близьким, подай їм здоров’я.

• Подобається Подобається x 12
  11. Ірена

Ірена Well-Known Member

я молилася до сявтого Юди Тадея після розлучення... і ви знаєте... дієва молитва

• Подобається Подобається x 9
  12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Прошу помолитися за маленьку дівчинку Марту Сусуловську яка дуже хвора, якій лікарі не можуть встановити діагноз і яка має їхати на лікування в Австрію.

• Подобається Подобається x 17
  13. Coffe13

Помоліться з мною за здоровячко для Яни.
    З ночі висока температура :girl_sad:
    Дякую і нехай Господь дарує вам своє благословення :girl_smile:

• Подобається Подобається x 22
  14. карапуз

карапуз Well-Known Member

Прошу про молитву для моєї донечки Юстинки,завтра у неї операція.Я дуже хвилююсь.

• Подобається Подобається x 27
  15. Coffe13

Прошу молитов за здоровячко Оленки і, щоб Гсподь дарував сили її близьким.

• Подобається Подобається x 14
  16. Liliyah Romanova

А я прошу про молитву за Адріяну, Матея та Мартусю, котрі кілька років раптово втратили батька, а цього року вже й маму хвороба забрала... Дуже страждають ці діти й дуже важко переживають смерть! Згадайте в молитві, аби Господь дав їм сили й вони трималися міцно один одного!

• Подобається Подобається x 24
  17. Liliyah Romanova

Дуже прошу про молитву за щасливу подорож Марусі та її діток, особливо манюню, бо щось тяжко їм дорога іде...

Коли Апостоли Твої, Ісусе Христе, були на морі під час бурі, Ти прийшов до них, і сказав: Не бійтеся, - і втихомирив бурю та привів їх спокійно до берега. Так, Господи, і Марусю з дітьми бережи в їхній подорожі, будь помічником і захисником для них перед усіма небезпеками, допомагай їм у труднощах і охороняй від усіляких негараздів, які можуть їм зустрітися в дорозі. Передаємо їх під Твій Всемогутній Покров, а Ти веди їх Своєю Всесильною Рукою і приведи до щасливого завершення їхньої дороги. На Твою допомогу сподіваємося і до Тебе безперестанно будемо звертати очі свої. А коли небезпека наблизиться до них, Ти захисти їх і приведи до місця безпечного і землі праведної. Амінь.

• Подобається Подобається x 20
  18. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Дуже прошу про молитву за нашу Ірусю - Багіру та її важкохворого дідуся - щойно дізналася, що він у важкому стані в реанімації.

• Подобається Подобається x 13
  19. Олька

Олька Well-Known Member

І я прошу про молитву за мою донечку Катюшку і її бабусю (мою маму) Надію про благополучне поверенення додому, завтра вони виїжджають!

• Подобається Подобається x 15
  20. Mariana

Mariana Well-Known Member

Я теж прошу про молитву за мою маму, має проблеми з серцем. За останні дні дуже ослабла, не можу на неї таку дивитись...

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.