Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Щиро прошу про молитву за моє здоров"я - витягали в середу зуб, корінь кривий інфікований був, розпанахали все, зробився альвеоліт, занесли стоматит. Четвертий день на знеболюючих, щока підпухла, в рану вкладають йодоформ з камфорою, їсти нічого не можу...:girl_sad:

2. tasha

tasha New Member

Дівчатка, всім дякую за молитву, все стало гаразд з моїм майбутнім племінником. Щиро всім вдячна.

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Хотіла б попросити помолитись з мою бабцю Софію. Вона завтра іде на операцію на коліно - будуть їй міняти «прокладки» в коліні бо вже не може на ногу стати так болить. Лікарка була дуже проти бо вік (89 років) плюс в неї проблеми з серцем але бабця настояла.

4. irra

irra New Member

Дівчата ДУЖЕ прошу помолитись за мою донечку Вероніку-тиждень як після лікарні (лежали на Орлика був високий рівень ацетону і рвота,прокапали нас три дні і відпустили додому) а тепер день тому знову піднявся рівень ацетону,лікуємось вдома(були вчора в нашої лікарки на Орлика-сказала лікуватись в дома,відпоювати Боржомі,виписала ліки)все ніби йде на лад,молюся і чекаю поки цей жах закінчиться.

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Дівчата,дякую всім, хто за мене молився! ще раз переконалась в тому, як допомагає молитва! і що Господь дійсно нас чує!!!

6. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Дівчата, помоліться, будь ласка, за здоров'я нашої донечки Вікторії
    погані аналізи крові і сечі...

7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Прошу молитву за здоров"я та спокій моїх батьків Віктора ти Майї

8. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Дівчатка, помоліться, будь ласка, за здоров'я моєї сестри двоюрідної Юлії та її чоловіка Саші. Люди вони добрі, вірують в Бога, та з дитинкою ніяк щось не виходить. Юля ніяк завагітніти не може. Так сумно. І лікуються і дуже хочуть щоб Господь дав їм лялю. Маю надію, що з вашою і Божою поміччю все буде добре. Дякую!

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Прошу про молитву за здоров*я мого свекра Богдана. Другий день, як крижі прихопили, ледве ходить. Дуже переживаємо.

10. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров"я мого синочка Ігорчика-болить животик і температурить,щиро дякую.

11. Яська Березнева

Прошу про молитву за мою Яньку - їдемо видаляти зубки.:girl_sad:

12. Яська Березнева

Дуже дякую за молитви - зуби видалили успішно.:girl_smile:

13. Ольга

Ольга Well-Known Member

Прошу про молитву за щасливу подорож мужа мого! Дякую!

14. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Пам"ятаєте, я у попередніх дописах просила помолитися за вдале лікування Зорянки, донечки форумлялина Ромка?
    Гляньте сюди.
    Давайте подякуємо Богу за це чудо і попросимо опікуватися Зорянкою і надалі, щоб дівчинка видужала на радість батькам і всім нам.

15. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Прошу помолитися за здоров*я Галини,5 років після операції,постійні болі,дуже слабенька.

16. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Направду, дякувати Богу!

Дякую всім хто молився за мою бабцю. Перші кілька днів після операції були дуже важкі, але сьогодні вона вже чується краще, ще наразі в лікарні. Операція пройшла вдало але лікар казав що дивується як вона ще могла ходити бо в колінній чашечці вже була дірка від того що кістка терлась одна до одної. Тепер нас чекає довга дорога реабілітації але бабця повинна знову ходити собі сама, з часом навіть без палички.

17. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Справді,сила молитви-Велика.Дякую за ваші молитви,синочок вже майже здоровенький.

18. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Прошу про молитву за мого свекра, вчора впав з прицепа та дуже побився. Мають оперувати, бо дуже погані справи з грудною кліткою та й взагалі. Дякую.

19. TASJA

TASJA Well-Known Member

Прошу помолитися за мого Святославчика - захворів... височезна температура... Дякую!

20. Яська Березнева

Давайте щиро помолимося за невинних жертв страшної Скнилівської трагедії, яка сталася 8 років тому...

http://www.rayonka.com/news/view/name/sknil/

Вічна пам"ять загиблим.
    Поможи, Господи, їхнім рідним і близьким.

Статус теми:
Закрита.