Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Logos

Logos Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

прошу молитви, щоб завтра добре здати екзамен і дописати добре диплом

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Давйте всі разом будемо молитись за маленького Дем"янчика...Бог добрий, він допоможе почує нас і допоможе маленькому невинному сердечку...

[post=702478]тут історія[/post]

3. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Прошу молитви за свого троюрідного брата Андрія, лежить в комі через отруєння. Вдома залишилися дружина і маленька дитина. Дякую.

4. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Прошу молитися за маленького Іванка, йому на цьому тижні мають робити операцію з шунтування на головному мозку для відкачування спинно-мозкової рідини. Цей чудовий, сильний малюк, якому незабаром виповниться 3 місяці, вже багато чого пережив, і просто повинен успішно пережити цю операцію!

5. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Прошу про помилитву за здоров"я мого синочка Данилка, підхопив кишкову інфекцію, була рвота, зараз температура, (виписали антибіотик і багато ліків), молюся за швидке одужання і щоб без ускладнень. Дякую.

6. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Дуже прошу о молитву за здоров*я Галини,5-й рік після операції,вода в легені.

7. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дівчата дуже прошу про молитву за здоров"я моєї Софійки. Дитина підхопила інфекцію і боюсь, щоб не перейшло в запалення легень. бо вдома вже всі перехворіли на то. Я місця собі не знаходжу.

8. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Дівчата, я із подякою. Данилко себе добре почуває, з"явився апетит, обійшлося без антибіотиків. Знаю, що Ви молилися за здоров"я мого синочка і молитва нам допомогла, Дякую Богові і вам усім.

9. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Я до вас з проханням про молитву... за здоровячко і одужання Мар"янки.
    Дякую усім :)

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Потребую молитви,а заодно і підтримки, щоб позбутися страху, побороти хвилювання і отримати трохи впевненості в собі,завтра вона мені буде потрібна.[​IMG]

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дякую всім дууже!:girl_in_love: Всі мені сьогодні говорили,що я так впевнено грала, ніби зовсім не переживаю(знали б вони,що всередині творилося).Я виклалася на максимум і супер! Я молилася Богу і він дав мені ту підтримку,ту впевненість,позбавив мене моїх дурних страхів.Це велика сила!

12. дашулька

дашулька Well-Known Member

Дякую,дівчатка,всім хто молився за одуження мого братика. його вже виписали з лікарні,буде ще вдома лікуватись,але вже все набагато краще!

13. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за упокій душі Ірини.

14. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Дуже прошу о молитву за здоров*я Галини.Далі прибуває вода в легені...Щиро дякую всім,хто молився за її здоров*я.

15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Дівчатка дуже прошу про молитву за здоров"я мого Степанятка,знов прихворів...:sad:

16. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Всім дякую, братові краще, нехай Вас Бог береже.
    Тепер прошу помолитися за його дружину Ольгу, щоб Бог вберіг її від здійснення непоправного вчинку.

17. Ann

Ann New Member

Прошу молитви за здоров"я моїх дівчаток: Дарину і Настю. Прихворіли... температурять.... Горло сильно болить. Дякую

18. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дівчатка дуже прошу про молитву за здоров"я мого співробітника Юрія Володимировича-лежить в комі в Лікарні швидкої допомоги . Стан критичний.

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дуже потребую молитовної підтримки за своє здоров"я...:shy:

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дякую за молитву! Моя Софійка вже майже здорова, ще трішки покашлює. Попри мої побоювання ми таки втрапили в лікарню на Орлика. Діагноз обструктивний бронхіт. Відлежали, але дякувати Богу вже все добре.

Статус теми:
Закрита.