Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Хворіє внучка Анночка,має високу температуру.Прошу молитви за її здоров*ячко.

2. Melisa

Melisa Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Прошу молиттви за свого синочка Богданчика. Сьогодні йдемо на нейросонограму. Помоліться щоб у нас все було добре й не знайшли ніяких наслідків нашого тяжкого народження. Дякую.

3. Олюська

Олюська Well-Known Member

Забрав Господь до себе маленьке ангелятко...Помоліться, щоб батьки та рідні Наталочки мужньо пережили цю страшну і раптову втрату

4. Ludmila_Os

Ludmila_Os Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за мого батька, щось недобре з венами на ногах. Сьогодні йдемо на УЗІ.

5. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Прошу про молитву для 13-літнього хлопчика Романа. Він паралізований, лежить на Орлика.
    Також прошу помолитися за мою доцю Анну-Марію, щось ніяк ми з хвороби вилізти не можемо. Дякую.

6. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитву за мого племінника півторарічного Дениса, сьогодні ошпарився окропом, забрали в лікарню в реанімацію .

7. kati

kati Well-Known Member

Прошу молитву за чоловікову сестру( звати Руслана) яка зараз в пологовому, від вчорашного дня перейми, щоб поскорше народила доцьку і все було добре!

Останнє редагування: 23 Березень 2010
  8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

9. kati

kati Well-Known Member

10. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Прошу о молитву за здоров*я Галини,5-й рік після операції,вода в легенях.

11. Даніелла

Даніелла Well-Known Member

Дякую всім за молитву! Ми вже виздоровіли.

12. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Цими днями вирішується доля Зорянки, дочки нашого форумлянина Ромка. Їм зараз потрібні молитви, як ніколи - всі попередні лікарі відмовилися від дівчинки.
    Зараз надходить Страсний тиждень, давайте протягом нього будемо згадувати Зоряну і її батьків Романа і Любу у своїх молитвах, щоб сталося чудо, і маленьке сонечко нарешті відгукнулося на лікування.

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дуже Прошу вас згадати в молитві мого тата,Олександра, сьогодні вночі вирушає в дорогу з Німеччини в Фінляндію,кораблем, будуть в морі більше доби..Надіюся, що все буде добре.

14. Holly

Holly Moderator

Прошу молитву за Галину, її хворого синочка Іванка і за всю її родину. Іванко мало набирає вагу. Їх мали вже відпустити додому, але досі тримають в лікарні. Галя дуже надіється, що хоч на Великдень будуть вдома. Іванкові мали робити операцію на голівці, але також відтермінували. У Галі є ще старший синок, який дуже чекаю маму і братика вдома.

15. ksjy

ksjy Well-Known Member

Прошу молитви за мою сестричку Зоряну, за її здоров"я, захворіла на гнійну ангіну

16. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Дівчатка,прошу про спільну молитву за себе

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Дуж дякую всім, хто згадав у молитві мого тата. Він щасливо,без усяких пригод добрався до Фінляндії!Вже дзвонив.

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Glori
    Може хтось знає,що з цим малятком?

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Прошу про молитву за одужання малесенької дитинки форумлянки Alonka, і за Дзвіночку - донечку форумлянки yasna, вони дуже потребують зараз молитви.

20. Марічка

Марічка Well-Known Member

Прошу помолитися за одужання Богдани-Марії, яка заразилася від дворічного старшого братика і зараз має ларингіт...

Статус теми:
Закрита.