Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

прошу про молитву за Олександра і Ольгу. щоб зуміли берегти сім"ю. мають маленьку дитину...

2. Натуся

Натуся Well-Known Member

Дякую всім,хто молився за мою Настуню!Ми сьогодні чекаємо лікаря і надіємося,що скаже нам що все вже гаразд:)Самопочуття в малої більш-менш,ніби вже потрохи викарабкується!Дякуємо за щиру молитву!

3. Laskava

Laskava New Member

Прошу всіх добрих людей помолитися за мою маму Тетяну, дуже переживаємо за її здоров'я, бо аналізи погані, цього тижня до лікаря. Тільки б не найстрашніший діагноз.

4. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Щиро прошу помолитися за нас з малою - Ярославу і Яну. Зараз особливо потребуємо молитовної підтримки. Будемо дуже вдячні всім, хто хоч словечком згадає нас у молитві.

5. Glori

Glori New Member

Прошу помолитись за здоров"я немовляти, якому при лікуванні грипу відмовили ніжки і ручки. Імені незнаю, мені сказали, що священник просив про фінансову допомогу для батьків. Дякую.

6. Яська Березнева

Прошу помолитися за нашу форумлянку Halina - виникли серйозні проблеми зі здоров"ям.:girl_sad:

7. Hanny

Hanny Active Member

Прошу про спільну молитву за абортованих дітей. Вчора в церкві після Служби Божої, священик наголошував що 2 -га субота посту (випало на 2.02) це субота абортованих дітей.
    Господи Ісусе, за заступництвом Твоєї Матері Марії, яка з любов'ю Тебе породила, а також за заступництвом Св. Йосифа, людини безмежної довіри до Бога, який опікувався Тобою після народження, - прошу Тебе у намірах ненароджених дітей, а особливо тих, яким загрожує небезпека аборту. Прошу , дай їхнім батькам любов і мужність, щоб залишили своїм дітям життя, яке Ти сам їм призначив. Амінь.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Прошу про молтву за синочка, чи то підхватив інфекцію,яка зараз Львовом ходить, чи то прикорм не пішов, рве цілий вечір. Зранку чекаєм лікаря. Тільки б нічка пройшла спокійно...Дякую.

9. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Прошу молитися за маленького Іванка, що лежить у лікарні на Орлика, аби Господь подарував йому чудесне зцілення від важких недуг: гідроцефалії, спинно-мозкової грижі, ниркової недостатності та ін., аби дав йому довге життя, а батьків його укріпив у вірі та дав їм сили, мудрості й любові. Цей маленький хлопчик, якому всього 1 місяць, дуже сильний і дуже хоче жити! У нього такі розумні оченятка! Нехай Бог буде милосердним до нього і зцілить його!

---------- Додано в 00:14 ---------- Попередній допис був написаний в 00:06 ----------

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

прошу помолитися за Ольгу-їй роблять операцію на апендикс і вона маленька та перелякана дуже потребує молитви.

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дякую дівчатонька, операція пройшла успішно, дитинка легко відійшла від наркозу, трішки має температуру тому прошу помолитися за їїшвидке одужання. дякую вам усім найкращі мої.

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Дякую дуже всім за молитву. Післязавтра Олюню вже виписують додому, вона чудово себе почуває і мріє про велику піццу)))

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Прошу про молитву за здоровя моєї сімї. Вже місяць по черзі хворіємо. Особливо за Левчика!

14. Dana K

Dana K Well-Known Member

Прошу вашої молитви за мою маму Галину. Завтра її оперуватимуть.

Дякую.

15. Яська Березнева

Прошу про молитву за Таню ckorpionsha - вона і синочок зараз дуже-дуже її потребують...

16. Яська Березнева

Дуже прошу про молитву за Христину - вегетосудинна дистонія, відмовляли ноги, два рази за останній місяць лежала в реанімації, а їй лише 24 роки...
    І за мене (Ярославу) - сильна мігрень і спазми голови. Щиро вдячна!:girl_curtsey:

17. Женічка

Женічка Well-Known Member

прошу про молитву за мого двоюрідного брата, Андрія.

він хворий, душевно...... хоче виздоровіти, а без результатно.... в даний момент вже вкотре у лікарні...
    дякую...

18. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Прошу помолитися за нашу сім"ю (я Оксана, чоловік Богдан), втратили розуміння, втрачаємо довіру один до одного, суперечки виникають із нічого...ніби зайшли у глухий кут і неможемо вибратися із пастки. Щиро дякую...

19. Олюська

Олюська Well-Known Member

Дуже потребує зараз молитви 8-місячна дівчинка Наталія, яка бореться за життя в реанімації дитячої лікарні на Орлика. Вчора в неї раптово перестало битись сердечко і її встигли покласти в реанімацію, лікарі вірять лише в чудо. Боже, допоможи їй одужати і дай її рідним силу пережити цей важкий період!

20. popelushka

popelushka Well-Known Member

Прошу за молитву за себе - Зоряну, і всю нашу сім'ю, щоб Бог допоміг нам пережити ці суди, що нас ближчим часом чекають і ту несправедливість, що з ними пов'язана. А ще, за тих, хто нам бажає зла і не дає спокійно жити...

Статус теми:
Закрита.