Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Вкотре звертаюсь до Вас з проханням про молитву.Помоліться за здоров"я моєї мами Люби та моє здоров"я (Іра).Ми вже третій день сильно кашляєм,що аж "груди рве",мама зараз в лікаря,а я чекаю поки повернеться і побуде з малим,а я піду в поліклініку.Дякую

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Прошу помолитись за мого племінника Ореста. У нього був невдалий минулий семестр і один з важливих предметів він не здав. Іде на розмову до ректора в п*ятницю. Нехай йому вдасться або перевестись або продовжити навчання, тільки предмет перездати. Ой вже ті ученики-мученики.:girl_sad:

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатонька, ще раз прошу про молитву за Маргариту Станіславівну.....
    цієї ночі стало ще гірше, вона почала забувати і маму,а до того мама була єдиною людиною,якій вона вірила і яку вона слухала......
    Боже, допоможи тій жіночці, дафй сили моїй мамі..... яка не відходить від неї ні на крок......
    як страшно,коли людина в свої 76 (рахую цей вік досить хорошим,коли тільки болячки можуть ндокучати,але все інше має тішити - внуки, діти).... а вона одна на цілому світі, тому й розум підвів.....

4. popelushka

popelushka Well-Known Member

Дівчатка, згадайте будь ласка, у своїх молитвах про померлу п.Ніну, маму моєї знайомої, яка померла від раку, нехай спочиває з Богом. І ще помоліться, будь ласка, за її дітей, які залишилися без мами і тата. Дітей звати Оксана та Ірина. Дякую.

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, дуже прошу спільної молитви за здоровья і одужання чоловіка своєї сусідки Михайла. Він поїхав на заробітки на будівництво, і впав з великої висоти з риштувань. Лікарі кажуть що з такими травмами люди не виживають ( мав внутрішні розриви органів і забиття), але він вже місяць бореться і намагається одужати. Витримав вже багато операцій, але ніяк щось в нього не загоюється все, тримається температура, постійно на уколах. Вдома на нього чекає дружина і двоє малих донечек 5,5 і 1 р.
    Дуже сподіваюсь що йому стане легше, він одужає і повернеться додому. Дай Боже йому здоровья и сил це все витримати.

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за нашу сім"ю ((мене і мого чоловіка), бо щось ми зовсім розклеїлись, все погане так і липне. Вірю в вашу допомогу))

7. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

прошу про молитву за свого татка Олега...щоб він завжди був під Божою опікою..і здоровя все рідше і рідше його підводило..дякую...

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Прошу молитву за бабусю Ганну, підозра на другий інсульт.

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Дуже Вас прошу й надалі молитись за здоров"я моєї мами (Люба),моє здоров"я (Іра),бо щось симптоми ускладнюються немає покращення,і,особливо,за здоров"я маленького Ігорчика (від учора темпепература поза 39,наразі,без жодних інших симптомів).Нехай Госпоть Вас благословить.

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Давайте помолимося за Таню(Скорпіоншу) і синочка Віктора. Малий сильно отравився... Хай вже в них все налагодиться, всі бідуть здорові і щасливі!!!

11. Марточка

Марточка Well-Known Member

дівчата,дуже прошу помоліться за моє здоров`я,цілий тиждень себе жахливо почуваю.Дякую!!

12. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Буду егоїстична.

Нині почала важливу справу, від результату залежить багато - можна сказати, ціле життя, і не тільки моє.

Помоліться за мене, аби Бог мені дав сили, розуму і здоров’я витримати.

Дякую.

13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Ти не егоїстична! Просити про молитву - не егоїстично! Навпаки, це знак довіри та покори!
    Най тобі Господь помагає!!!!

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Знову прошу молитву за нашу сім"ю (я не думала що може бути так усе хижо....)

15. Melisa

Melisa Well-Known Member

Дівчатонька прошу молитви за Марущака Владислава.Хлопчик вчився з моєю донечкою в садочку. На саме Різдво його батьки та восьмимісячна сестричка розбилися в жахливій автокатастрофі. Владік вижив. Знаходиться в лікарні. Помоліться за його здоров'я.

16. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Давайте помолимся за добрий перебіг операції та швидке одужання!

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

Згадайте нині Сашу і Катю в молитві. Без сумнівів, все пройде добре.

18. Олександрочка

Олександрочка Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за свою сім"ю Олександру та Павла (за спокій в сім"ї)дуже хочеться зберегти .

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Катя дала смс, що вже зробили операцію, наразі Саша спить і відходить від наркозу...

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

Операцію зробили. Саша спить.

Статус теми:
Закрита.