Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Прочитала в темі "Ціна лікарської помилки" допис форумлянина Romko, і стало жаль його та його дочки Зоряни. Давайте помолимося за її здоровячко, за її швидке одужання, нехай Господь допоможе цій дитині!

Ісусе Христе, Боже наш! Коли хвора жінка з вірою великою доторкнулася до краю одежі Твоєї, вона стала здоровою. По вірі її Ти дав їй. З такою вірою і ми вдаємося до Тебе, Лікарю всіх, допоможи рабі Твоїй (Зоряні) в її недузі. Дай її спокій душевний і силу тілесну, поблагослови її сном спокійним, а з ним і здоров'ям, і силою, і підійми її з ложа хвороби. Господи, ласка Твоя нехай буде над нами, бо ми надіємося на Тебе. Амінь.

2. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Прошу про молитву за свою подругу Анічку і її малесеньких діток
    на 36 тижні вагітності 31 грудня в Анічки народилось двоє діток (хлопчик і дівчинка)
    терміново кесерили, бо в хлопчика зупинилось сердечко..., ледве відкачали
    вони дуже малесенькі (хлопчик 1100кг і дівчинка 1700кг) і аналізи крові в них дуже погані...
    Дуже вірю, що щира молитва їм обов'язково допоможе...

3. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

вчора помер наш знайомий хлопець... мав пухлини в мозку, навесні зробили операцію, але останній місяць пішло на гірше... дівчаточка, прошу, помоліться за упокій його душі. звати Олександр.

4. Laskava

Laskava New Member

Шановні форумляночки, помоліться, будь ласка, за мою донечку Анну. Вже багаторазово просинається серед ночі та плаче несамовито, дивлячись в один і той самий куток, аж випинається вся, ніби щось страшне бачить. Читаю "Отче наш", вмиваю свяченою водою. На ранок нічого не пам'ятає.
    Але цей жах повторюється час від часу.
    Що б ви порадили ще аби позбутися цього ?

Останнє редагування: 2 Січень 2010
  5. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ, МОЯ ЛІЛІЧКА НАРОДИЛАСЬ 1КГ. НА 26 ТИЖНІ ВАГІТНОСТІ. ВСЕ ДОБРЕ!ТАКУ КРАСУНЮ МАЮ-НАТІШИТИСЬ НЕ МОЖУ.МОЖЕТЕ САМІ ПЕРЕСВІДЧИТИСЬ НА ФОТО! Я ПОМОЛЮСЬ І ВПЕВНЕНА ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Додано в 14:34 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

ШАНОВНА LASKAVA,В МЕНЕ МАЛА ТАКОЖ ЯКИЙСЬ ПЕРІОД З КРИКАМИ ЗРИВАЛАСЬ ВНОЧІ. ХОДИЛИ ДО НЕВРОЛОГА НА ОРЛИКА.ВИПИСАВ ЯКУСЬ ВОДИЧКУ-ЯК РУКОЮ ЗА 3 ДНЯ ЗНЯЛО!

Останнє редагування модератором: 2 Січень 2010
  6. Vitaminka

Дякую!!!
    дуже переживаю за них...вони 10 років чекали на дітей...лікувались...штучне запліднення в Києві...
    діти зараз окремо від мами, лежать підключені до апаратів (не знаю як називаються) дихати дітки самі не можуть

7. Diana

Diana мрійниця

А який вік дівчинки?

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ! БАТЬКАМ ТРЕБА ЗАРАЗ НАБРАТИСЬ ДУЖЕ БАГАТО ТЕРПІННЯ,ВІРИ.......І ДУЖЕ БАГАТО ГРОШЕЙ. .........Я ЦЕ ЗНАЮ ,БО МИ 3 МІСЯЦІ ВІДБУЛИ У ЛІКАРНІ( ВСІ ЗАОЩАДЖЕННЯ+ МАШИНА+ЧОЛОВІКОВА КВАРТИРА- БУЛИ ПРОДАНІ), ЛІЛЯ ТАКОЖ НЕ ДИХАЛА І НЕ МАЛА ЩЕ КОВТАЛЬНОГО РЕФЛЕКСУ.... АЛЕ В НАС Є ДОЦЯ І Я НІ ПРО ЩО НЕ ЖАЛКУЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ДАЙ БОЖЕ ЩОБ ДІТКАМ ПОПАЛИСЬ ВІДПОВІДАЛЬНІ ЛІКАРІ! ЦЕ ТАКОЖ ДУЖЕ ВАЖЛИВО!

Останнє редагування модератором: 2 Січень 2010
  9. Ірена

Ірена Well-Known Member

прошу про молитву за мою бабусю Ірену-Оресту. впала і дуже потовклася. переживаю за неї. все ж вік...

10. seryj

seryj Member

При деяких захворюваннях головного мозку дітям сняться жахливі сни . Рекомендую звернутися до дитячого невропатолога Це нагадує малі епілептичні припадки під час сну.

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Чи дали імена діткам, щоб помолитися...як їхнє здоров"яко, як матуся?

12. seryj

seryj Member

Зробіть дитині енцефалограму .

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:58 ----------

Звернітся в чорнобильську лікарню до лікаря невропатолога Руда (бажано звернутись негайно).

13. Vitaminka

мама ще в пологовому, вже краще себе почуває
    а діткам ще імена не дали, змін пока на краще не має
    вони у Львівській обласній лікарні у віділенні паталогії недоношених дітей

14. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Моєї куми брат Мар"ян потрапив в ДТП, молодий хлопчина в дуже тяжкому стані. Прооперували, ще потрібна одна складна операція. Прошу спільної молитви за його здоров"я. Ще з ним в машині було 4 людини, теж всі у важкому стані, помолимося і за них.

15. Ірена

Ірена Well-Known Member

щось напали нашу родину болячки... сьогодні оперують мою рідну тітку. прошу про молитву за її здоров"я. звати Надія.

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дуже прошу спільної молитви за здоровья моєї дитини (Юлія-Анна) Вже другий тиждень хворіє і лікування щось не особливо допомагає...

17. Натуся

Натуся Well-Known Member

http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=605685&postcount=355
    Дякую усім,хто молився!Вже вкотре переконуюсь що щира молитва-найкращий вихід із важкої ситуації!Дякую!Нам ніби краще трохи ведеться у справах,ще тільки просимо за здоров'я,і ще раз щиро дякуємо! :)

18. Oriana

Oriana Well-Known Member

Дякую дівчатка за молитви!!! Тепер моя бабуся почувається краще, вже може ходити!:) Дуже-дуже-дуже дякую ВСІМ!!!

19. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитву за свою близьку подругу Андріану, 8 січня народила,були важкі пологи,зараз проблеми з гв,неможу їй допомогти, бо вона в Ужгороді,дуже переживаю.Дякую.

20. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, дуже прошу про молитву за жінку похилого віку...
    мамина "ЕКС" коліжанка по роботі, повністю самотня людина, одна однісінька на всьому світі....
    їй 76, 1 січня впала і зламала руку, розбила голову, накладали шви.... вже 3 рази зривала гіпс з себе, вроді нормально мислить,а коли починаються проблеми,то втрачає схильність адекватно реагувати на все,що її оточує.....
    мама піклується про неї, спочатку додому їздила,тепер практично лежить з нею в лікарні.... дуже важко і моїй мамі...... у тітоньки тої часті припадки, минулої ночі прив"язували її до ліжка (мама втекла додому помитись і не знала про те), не беруть її ніякі заспокійливі, плаче,що хоче до своєї мамуні на небеса.....
    колишня вчителька, хороша людина......
    купа ласих сусідів на її квартиру,які теж внесли "поправки" в її психіку.......

помоліться, дуже прошу за Маргариту Станіславівну....

Статус теми:
Закрита.