Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Дякую усім за молитву! Вже синочок йде на поправку!!!

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Прошу помолитися за здоров*я мого чоловіка (Сергій) Має високу температуру.

3. Seppy

Seppy Active Member

Прошу молитви за упокій душі моєї однокласниці Ірини. Нехай з Богом спочиває. Вічная їй пам*ять!!!

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

щиро вдячна всім небайдужим. Я вже вдома, дорога і туди і назад була легка.

---------- Додано в 19:22 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

Потребую знову вашої молитви, підтримки. навіть не знаю, як це пояснити. Очікую змін значних в своєму житті. Все, що від мене залежало на даний момент, я зробила. Я до цього йшла деякий час і вчора просто літала від щастя, сьогодні мене вже мучать сумніви, бо поки що це все слова, а тепер треба чекати документів і того всього. Прошу Бога, аби все вдалося, щоб не було ніяких перешкод. Я вірю, що то не випадковість, що те, чого прагнеш, воно збувається. Тепер лиш потрібно набратися терпіння і віри в те, що все вийде.

5. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Прошу молитви за подругу Олю, щоб їй вдалось нарешті отримати омріяну роботу, пройти ще 2 етапи співбесіди

6. Аделя

Аделя Active Member

Дуже прошу молитви за здоров'я і швидке одужання донечки Уляни, підхопила вірус, вже така виснажена високою теипературою і кашлем :sad:.

7. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

попрошу молитви за себе,

8. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Прошу молитви за здоров`я моєї мами(Ірина). Має високу температуру, кашель і до того одна вдома. Дякую.

9. KAM LYUBA

KAM LYUBA New Member

Прошу молитви за свого батька Степана. Діагноз ще не підтверджений , але напевно це онкологічне захворювання (терпить сильні болі). Дякую!!!!

10. Fechka

Fechka Member

Щиро дякую всім за молитву. Нам полегшало! Ми з чоловіком майже здорові. Златушка теж йде на покращення.
    Дякую! Хай береже ВАС ГОСПОДЬ.

11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Сьогодні я знову тут,щоб попросити Вашої молитовної підтримки...Завтра мому сонечку,синочкові Ігорчику, виповнюється 4 рочки,то ж прошу Вас помолитися разом зі мною за здоров"ячко та щасливе,безхмарне,світле,радісне майбуття для мого найріднішого... і щоб Ігорчик знову від мене(Ірина) не заразився простудою.Дякую Вам,ріднесенькі!

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, прошу про молитву за здоров"я сина Олександра. Завтра з самого рання їдемо до Львова на консультацію до хірурга.так хочеться завтра повернутись з гарними новинами та спокійною душею. Дякую.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Прошу молитви за мир і спокій в нашій сім"ї. Щось явно не те коїться з нами. Прошу згадайте в своїх молитвах нас- Жанна і Тарас. Дякую.

14. Florena

Florena Member

Прошу вашої молитви за здоров"я моєї донечки Софійки, дуже висока температура та гній у горлі.

15. Bublyk

Bublyk Member

Сьогодні помер мій дідо...
    Прошу молитви за упокій раба Божого Івана.

16. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Дякую усім хто в своїй молитві згадав нашого Мартинка.
    Йому краще. Немає вже температури, проте аж тепер маємо ентероколіт. Боремось, терпимо, тримаємось.

17. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Дівчаточка, прошу молитви за моє здоров'я (Олександра). Вже другий тиждень тиск піднімається до 150/100, не знаю чим його збивати, нище 130/80 не опускається, так надіялась що може в цьому місяці буде шанс завагітніти, але з таким тиском вже боюсь про таке і думати.

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Прошу молитви за свою Настю, ніяк не може вибратися з хвороби, такої тяжкої і тривалої застуди у нас ще не було.

19. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Прошу молитви за себе (Олеся , маю сьогодні день народження), за своє особисте життя, і щоб я зустріла свою другу половинку.

20. Аделя

Аделя Active Member

Дякую всім, хто за нас молився, донечці вже полегшало, температури вже не має, та й загальний стан покращився :).

Статус теми:
Закрита.