Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Дуже хочу помолитись за Оксану Макар, яку згвалтували та підпалили в Миколаєві. Щойно дивилась новини, що її стан погіршився, а транспортування в іншу лікарню вона не витримає. Сиджу і плачу, так її шкода. Дуже прошу всіх помолитись за неї і всіх, хто пережив насилля в своєму житті.

2. ola dulun

ola dulun New Member

Дівчата,хочу Вас попросити помолитись за мого дідуся Богдана. Він інвалід на одну ногу, а тепер ще й на другій нозі забиті судини і кров не доходить,уже 3 місяці має страшенні болі.У вівторок, 20.03 йому робитимуть операцію, вставлятимуть штучні судини. Операція надзвичайно складна,лікарі ніяких гарантій не дають,але ми віримо, що завдяки спільним молитвам все буде добре. Прошу усіх небайдужих помолитися за успішну операцію та здоровя дідуся Богдана.УСІМ ДУЖЕ ДЯКУЮ,хай Бог береже вас і ваші родини.

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Прошу молитви за доцю Анастасію. Сьогодні, о 17:00 будуть робити операцію під загальним наркозом (лікувати і відновлювати зубки). Дуже переживаємо, щоб вона все добре перенесла, без ускладнень. Дякую!

4. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Щиро дякую всім за молитви та прошу й надалі молитися за Ігорчика (після двох днів без температури,сьогодні знову температура підвищується і додався грудний кашель та нежить)...ще раз Дякую Вам!

5. Melisa

Melisa Well-Known Member

Дякую за молитви. Старшим членам сім'ї вже легше проте дітки ще хворіютьь. Прошу молитви за їхнє здоров'я. Дякую

6. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Дякую усім за молитву!! Наркоз доця перенесла добре. Тепер активно будемо доліковуватись і одужувати. Ще раз, величезне дякую!

7. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, дуже вам усім дякую за молитву і підтримку, за останній місяць Матвійко перехворів кашлюком + вірус + отит, на дитину не можливо було спокійно дивитись, так відмучився, але від вчора нарешті йому краще, яке то щастя коли діти бігають, сміються, дуріють, їдять з апетитом! Дякую вам і Богові за вислухану молитву. Нехай ваші дітки і ви будете завжди здорові!

8. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Прошу молитви надалі за сина Віктора, на фоні всього вернулись наші страшні запори. Дитина довго не какає. Сьогодні, вчора зробила клізму, нічого не виходить крім води. Спати боюсь, так переживаю. Дай Боже, щоб завтра покакав. Так мучиться. Дякую.

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Знову прошу згадати мого чоловіка Юрія в молитві. Щоб далека дорога була легка і щаслива. А також за себе(Вікторія), ввечір також вирушаю в дорогу. Знову сама. то ж прошу Бога, аби пройшла та дорога легко. Дякую.

10. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дякую всім за молитву. Все обійшлося.

---------- Додано в 19:38 ---------- Попередній допис був написаний в 19:31 ----------

Прошу помолитися за дитину моєї подруги Юлю . В дитини судоми, день була в реанімації, не можуть встановити діагноз.Дякую.

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Прошу помолитися за моє здоров'я.
    І за Натусика, щоби не набрався.
    Дуже дякую!

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

Дуже прошу молитви за свою сім"ю (Маркіян, Ольга, Марта, Анна). Завтра їдемо в далеку дорогу, прошу в Бога, щоб ми щасливо заїхали і повернулись додому.
    А ще окремо за здоров"я своєї донечки Мартусі.
    Дякую!

13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Прошу молитви за чоловіка (Андрій), щоб позитивно вирішилось питання з роботою. І ще - за свій душевний спокій (Олена), і щоб сіра смуга нарешті минула. Щиро дякую.

14. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Дуже прошу помолитись за мого чоловіка, бо вже 2 роки немає стабільної роботи і стабільних доходів. Щоб в нього все нарештІ налагодилось. Ми це дуже тяжко переживаєм, бо маєм великий кредит, який не дає нам нормально жити і руйнує нашу сім'ю. Володимир та Уляна.

Останнє редагування модератором: 21 Березень 2012
  15. fillette

fillette Well-Known Member

Прошу помолитись за мене (Наталія). 3автра вирішуватиметься питання з роботою. Переживаю щоб все пройшло добре.

16. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитву за своє здоров`я (Анна). Сильні болі в спині по ночах на фоні вагітності.

17. ola dulun

ola dulun New Member

дівчата, прошу ще молитви за здоровя дідуся Богдана. сьогодні операції робити не будуть, бо вчора катастрофічно впав гемоглубін - 60 при нормі 130. зараз поїхали донори, будуть намагатися капати йому кров, якщо все буде добре і вдасться піднести трохи гемоглубін, то в четвер робитимуть дуже складну операцію. Прошу всіх небайдужих помолитися, аби все пройшло добре, усім дуже дякую за молитви.

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Прошу помолитися за щасливу дорогу для Сергія, і за його щасливе повернення назад додому. Дякую.

19. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я доці Роксоланки, захворіла, страшний кашель, сопельки, оченяти підкисають:girl_cray: Другу ніч практично не спимо((. Дякую

20. robik

robik Member

Дуже прошу моливи за душу покійного брата Володимира.

Статус теми:
Закрита.