Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Прошу молитви за себе. Дуже вимотує те безсоння через емоції. Прошу молитви за свій спокій, рівновагу і мудрість в подальших рішеннях і вчинках.

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дякую за молитви про здоровя синочка. Наразі здорові. Хочу попросити сильної молитви за свою куму, нашу форумчанку xsanka (Оксана), її сина Славка, дочку Софію. Нехай їх ті болячки всякі покинуть їх, відійдуть від них далеко і не повертаються. Мала хвора, малий і Оксана теж. Допоможи, Господе, вийти їм з того всього.

3. Bublyk

Bublyk Member

Прошу всіх небайдужих помолитися за мого синочка (1р 8міс), завтра маємо операцію. Нехай все пройде гладко і без ускладнень.

4. Katrine

Katrine Member

прошу про молитву за мою бабцю Ольгу, якій сьогодні роблять операцію. Щоб все пройшло успішно і без ускладнень...

5. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Прошу помолитися за здоров"я (одужання) Данилка, дуже хворий, стоїть питання колоти антибіотики. Буду вдячна за молитву

6. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Дякую всім, хто згадав Віталіка в молитвах. Дитинка вже вдома, добре себе почуває, і дуже нехороший діагноз, на щастя, не підтвердився.

Раніше завжди просила вашої молитви за своїх близьких. А зараз вперше відчула силу спільної молитви на собі. Навіть і не сподівалася, що так швидко вийду з того, і впевнена, що це не тільки і не стільки заслуга ліків :)

ДЯКУЮ!!!

7. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Всім дуже дякую за молитву, бабцю поклали в лікарню - ставлять капельниці, обіцяють що скоро поправиться. З Божою допомого все буде гаразд.
    А ще хочу дуже попросити молитви за упокій Андрійка Царинського - помер вчора в Бостонській лікарні. Прочитала цю сумну новину і так мені боляче і сумно що дитина не вижила, плачу, тяжко бо дуже перейнялася тим горем. Кожного вечора молилася за нього....
    Спочивай з Богом. Вічна память

8. Katrine

Katrine Member

Дівчатка, дякую вам за молитву, операція пройшла успішно, тепер будемо чекати на результати аналізів.

9. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Знову прошу молитви за здоров`я моє доні Яни-Анни. Почала кашляти і такий той кашель недобрий-сухий. Дякую.

10. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, далі благаю вас про молитву за Матвія і Катю. В Каті був якийсь вірус з температурою і Матвійко, який ще з кашлюком, заразився від неї. Каті сьогодні краще, а на Матвійка не можу дивитись без сліз - постійно на руках, слабенький, що не з`їсть, то все з нападом кашлю вертає, не знаю чим він зараз живе. То якесь дуже важке випробування для нас, яке вже більше місяця триває, сил не вистачає.

11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Сьогодні в нас були масові скорочення на роботі. Мене теж скоротили. Прошу про молитву за нашу сім'ю, бо дуже потрібна підтримка. Дякую!

Останнє редагування: 9 Березень 2012
  12. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитву за здоров`я донечки Марти-Аліни. Починає захворівати, а після-завтра в нас день народження- 3 рочки.

13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Далі прошу молитись за мого Максимка, температура 38,5, кажуть в лікарні, що це вірусне, а він жаліється що вушко болить. Я вже не знаю далі що робити.

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Прошу про молитву за мій моральний і фізичний стан. Засильно перейнялася цією ситуацію. І робити треба стільки всього. Скарга в Міністерство, справа в Трибуналі прав людини, соціальні виплати й пошуки адвоката... Боже, дай мені сили й витривалості!!
    Найбільше за малятко переживаю...
    Дякую всім дуже-дуже!!

15. Florena

Florena Member

Любі дівчата, дуже потребую вашої підтримки та молитви за мій фізичний стан, дуже болять ноги та спина, важко ходити, Наталія.

16. Knopka

Knopka Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за здоров"я чоловiка (Роман), будемо проходити обстеження, дуже сподiваюсь, що все буде добре.

17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Прошу молитву за похресницю Олену-Марину, лежить в інфекційній з кишковою інфекцією

18. olerusya

olerusya sweet candy ;)

дуже прошу молитви за мого чоловіка Олега, сьогодні на роботі сталася біда - отримав сильні опіки правої половини обличчя і руки(навіть не можу спокійно дивитись на це), щоб він пошвидше одужав і не мучився... дякую.

19. ksjy

ksjy Well-Known Member

Прошу вас про молитву за мого синочка Сергія, має високу температуру. Дякую вам.

20. Aprelia

Aprelia New Member

Прошу у вас допомоги - молитв за мого 6ти-річого сина Станіслава, щоб припинилися його хвороби... з осені не можемо оговтатися після травми...

дякую,
    Христина

Статус теми:
Закрита.