Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Дякую усім, хто за нас молився, щасливо повернулися і дітки гарно провели час))) З вашою підтримкою навіть такій боягузці як я їхалося спокійно

Ще хочу разом з вами помолитися подячну молитву за мого брата Тараса, який отримав сьогодні священичий сан (зміг, прийшов до нового старту), і молитву-прохання, аби цей його шлях був добрим, праведним і безкорисним у служінні Богу і людям. Дякую.

2. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Дуже дякую всім хто молився за одужання Яночки. Їй вже краще.
    А мама Ольга надалі потребує молитви. Не допомагають ліки, температура не знижується.

3. Златка

Златка Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров'я (Наталія) та за донечок - Златка та Юстинка. В Златки гострий обструктивний трахеїт, в Юстинки - гострий обструктивний трахеобронхіт , в мене - щось певно схоже, бо до лікаря так і не попала. Найважче, що хворіємо усі разом :girl_sad: Юстинка в найважчій формі, уже другий день дитина не ходить :girl_sad:
    Дякую.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Прийшов нам дуже недобрий лист. Прошу молитви за успішне вирішення важливої справи.
    Андрій і Мар"яна

5. Katrine

Katrine Member

прошу молитви за маму Наталію та її душевний спокій, оскільки сталася дуже прикра і морально важка подія в її житті... нехай все налагодиться, і вона знайде моральні сили пережити цей період.

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Щиро вдячна всім хто молився за здоров"я мого синочка. Йому вже набагато краще, температура впала, дитина іде на поправку.

7. Milongera

Milongera Well-Known Member

Прошу про молитву за брата Василя. Має страшні напади тиску, серцебиття, простуджений нерв. Лікарі помагають мало. Не спить і дуже мучиться. Дякую.

8. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу у Вас молитви щоб Бог допоміг моїй сім"ї вийти з тої непростої ситуації, що склалась у нас, щоб ми з усім справились щасливо. Дякую

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров"я (Христина).

10. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я також прошу молитви за своє здоров'я. Олена.

11. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Всім дякую! Здається все повернулось на нашу користь.

12. Dobra

Dobra Well-Known Member

Дуже сильно прошу молитву за племінницю Юлію, важко переносить кір, змушена хоріти в бабусі, бо є немовля, дитя без мами, хай витримає без ускладнення. Дякую.

Останнє редагування: 21 Січень 2012
  13. Златка

Златка Well-Known Member

Дякуєм за молитву. Усім трішки легше. Юстинка уже ходить, їсть і усміхається :girl_in_love:.

14. Just me

Just me Member

Щиро прошу помолитися за сестру (Тетяна), щоб вона швидше пережила значні матеріальні труднощі, знаходячись далеко від дому, щоб їй виділили бажане місце в хорошому гуртожитку (бо це малоймовірно, оскільки до українців ставляться як до людей третього сорту) і налагодилося добре фізичне та моральне самопочуття, щоб вона зі своїх переживань вийшла сильнішою і кращою людиною.

15. MILITARIYA

MILITARIYA Well-Known Member

Дуже прошу помолитися за здоров'ячко моїх діток Софії і Володі, щоб вони пошвидше одужали і відійшли від отруєння.

16. aknelitta

aknelitta New Member

Прошу молитви за своє здоров"я (Олена) і за душевний спокій.... вже 3-й день лежу в ліжку, дуже сильно болить поперек (защемлення нерва).... і накрутила собі в голові всяких недобрих думок по жіночому і кишківнику....
    Дякую

17. allja

allja Well-Known Member

Дівчата, прошу молитви за себе (Анна). Завтра потрібно їхати на сесію, а з такою погодою дуже переживаю за дорогу:girl_sad:, та і хочеться, щоб на сесії все добре було....всім наперід дякую!

18. шоколадка

шоколадка Active Member

Прошу молитви за доцю Мілану, вчора раптово піднялась темп до 38, цілу ніч не спадала, зараз ніби краще, але неясно з чого все почалось, і відповідно не знаю що лікувати і що давати. Молюсь щоб прояснилась ситуація. Дякую.

19. Heureuse

Heureuse вірю...

дуже прошу помолитись за мою щасливу здачу останнього екзамену. сил вже не маю зовсім...
    дякую!
    (Юля)

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Давайте помолимся, щоб Маруся-мама щасливо долетіла до дому через океан, щоб сніги і вітри її оминали.

Статус теми:
Закрита.