Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. nate

nate New Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Дуже прошу молитви (Наталія) за здоров"я і успішну здачу екзамену.

2. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Прошу молитви за щасливу далеку дорогу та повернення назад додому мого коханого чоловіка (Ігор)
    Дякую.

3. Heureuse

Heureuse вірю...

всім дякую за молитву- екзамен здала, почуваюсь набагато краще.

ще дуже прошу молитви за здоров'я моєї мами Ярослави- сильний головний біль, кашель, і так вже тиждень. дуже переживаю за неї...

4. ksjy

ksjy Well-Known Member

Прошу про молитву за маленького хлопчика Ореста, синочка моєї подруги. Захворів, має високу температуру.

5. Іриска

Іриска Well-Known Member

прошу помолитись за душу чоловікового дідуся Остапа, який зранку помер.

6. kolobok

kolobok Member

Прошу про молитву за здоров"я і душевний спокій моєї двоюрідною сестри Ірини. Вже десь рік переслідують її неврози і напади депресії, ніби і причин особливих нема на то, але напади повторюються. Дякую всім небайдужим.

7. mermaid

mermaid Member

Дуже прошу молитву за здоровя і швидке одужання моєї мами Марії, нарешті вона зважилась на операцію (дуже дуже погані вени на ногах) завтра у неї ще одне обстеження далі мають призначати операцію. Дуже дуже за неї хвилююсь.. І ще буду дуже вдячна якщо згадаєте і мене Ларису, і мого сина Максима у своїх молитвах. Дуже всім дякую, і молюсь, щоб всі були здорові.

8. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Дальше прошу молитви за мою маму (Ольга), ніяк не може видужати і за мою Йоасю, має кір і дуже боюся ускладнень. Біднятко дуже кашляє і мучить її хороба.

9. Dobra

Dobra Well-Known Member

Прошу молитву за племінницю Юлію, має кір, за немовлятко Інну, щоб не заразилась,
    і ще за свою Таїсію, не спимо вже 5 ночей, жахливий кашель, загострення алергії...Дякую.

10. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Прошу молитви за мого тата Володимира, сильно схопило спину, дуже болить. Дякую.

11. Holly

Holly Moderator

Прошу молитви за Оленку. Проковтнула 10 копійок. Аби не нашкодили їй і обійшлось без медвтручання

12. Oksamyt

Oksamyt New Member

Дякую вам дівчатка за молитву, синочку вже набагато легше!!!!!

13. mermaid

mermaid Member

Дівчаточка всім дякую, але дуже прошу молитву за мою маму Марію, вона мені так і не сказала вчора, що операція сьогодні, її вже прооперували, помоліться прошу щоб все швидко загоїлось без ускладнень.. Дуже дякую всім.

14. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Прошу про молитву за мого брата (Тарас) за пів години йому робитимуть операцію....щоб все пройшло добре і без ускладень...
    а також прошу молитви за себе(Юля),дуже погане самопочуття,слабкість.
    Щиро дякую!

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Прошу молитви за мого синочка Святослава, щоб швидше видужав. Хворенький, другий день висока температура.

16. evgenka

evgenka New Member

Прошу молитов за упокій моїх знайомих, які потрапили в страшне ДТП на трасі Київ-Ковель під вантажівку -не впорались з керуванням (Віра, Олександр і 4-річна Софійка)

Зі святими упокій, Христе, душі померлих слуг Твоїх, там, де немає ні хвороби, ні журби, ні смутку, а лише життя безконечне. Бо Ти є воскресіння, життя і вічний спокій, Христе Боже наш, і Тебе славимо з Предвічним Отцем, і Святим Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь

Даруй Боже Оксані, що залишилась зовсім сама на світі, сили і мудрість пережити страшну втрату, і загой всі її душевні рани. Амінь

17. mermaid

mermaid Member

Щиро дякую, за молитви, мама у лікарні ще ( їй зробили 19 розрізів на нозі:girl_sad:) , але лікарі кажуть, що стан стабільний і надіємось що все буде добре.

18. Cornelia

Cornelia Well-Known Member

Прошу молитви за поправу та швидке видужання дідуся Петра. Дідусь йшов на пошту у сусіднє село, щоб оплатити світло-газ (живуть з бабусею самі), поскользнувся і впав. Зламані ребра і загалом дуже погано почувається. Для мене дідо як тато, молюсь за його одужання і прошу про молитву у Вас!

Останнє редагування модератором: 18 Січень 2012
  19. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

Прошу помолитися за щасливу дорогу Андрія, Тараса з родиною, Ірини і моїх діток Владислава і Олега (не маю змоги взяти їх в дорогу, вперше залишаю з тіткою і дуже хвилююся як вони будуть).Дякую!

20. Holly

Holly Moderator

Дякую всім хто молився, обійшлось

Статус теми:
Закрита.