Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Дівчатка, мушу зробити уточнення, бо пишуть мені в карму.
    Настуся, за яку я просила - то донечка мого давнього знайомого. Вчора зустріла його дружину в аптеці і почула, що дитина поносить і рве третій день. А мою малу звати Яна, і з нею, ттт, все нормально.
    Дуже дякую за ваші молитви! :girl_curtsey:

2. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Прошу молитви за свою куму Тетяну (дуже важкий період в житті, проблеми із чоловіком). Молюся, аби Бог допоміг їй знайти правильне рішення...

3. squirrel

squirrel New Member

Знову прошу молитву за свою донечку Ангеліну, продовжує хворіти.

4. Яська Березнева

Дуже всім дякую за молитви - справа успішно вирішилася, люди, які понад 30 років жили "всі на купі" і мріяли про окреме житло, нарешті мають його.:girl_yes2:

Також прошу про молитву за своє здоров"я (Ярослава) - другий день болять і терпнуть руки, плечі і хребет. Дуже неприємно... Заздалегідь дякую!:girl_curtsey:

5. Velana

Velana Member

прошу молитви за своє здоров"я (Оксана) - болить горло... дякую.

6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Прошу молитву за доцю (Юстина) і своє здоров'я (грз і лактостаз якийсь додався) (Марія), щоб маленька не набралася від мене. Дякую!

7. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Дуже прошу вашої молитви за здоров'я мого дідуся Богдана: почувається зле, ледве не втратив свідомість. Чекаємо швидку. Дякую.

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я чоловіка Володимира, отравився, дуже зле себе почуває.

9. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Прошу молитви за здоров"я синочка Максимка, почалися сопельки і зразу температура!

10. allja

allja Well-Known Member

Дівчатка, усім дуже дякую за молитву! Горло зовсім пройшло, лише нежить трішки нагадує про себе:)

11. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Дякую усім, хто молився за мого дідуся Богдана, вже йому трохи краще (тиск сильно впав, тому і млосно було). Молю Бога, щоб дав йому ще довгого віку.

12. ksjy

ksjy Well-Known Member

Дуже прошу вас помолитись за мого синочка Сергія, щоб у нього покращився зір. Дякую вам.

13. Sertce

Sertce Member

Дуже прошу молитви за мого сина Богдана, знов температура 39,4 кашель, насмарк, аденоїди. Дивитись тяжко на нього. Ще прошу молитви за мого брата Василя, зробили операцію, температура вже 11днів і ще помоліться, дуже прошу за мого тата Анатолія, бо крім однієї невиліковної xвороби додалась ще гнійна ангіна. Дякую.

14. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Дуже прошу у вас молитви за мою бабцю Емілію, у якої вчора стався інсульт і вона не приходить до тями вже добу, нічого не їсть і не п"є ((( і священник не зміг її причастити

15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Прошу молитви за своє здоров"ячекаю на важливі результати аналізів-нервова ,просто сама несвоя ходжу.Та за здоров"я своєї тьотівже пройшла 6 хімію,йде робити узі і мрт-дуже переживає,щоб хоч якісь зміни накраще.

16. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитовної підтримки для своєї сім`ї (Анна,Юрій).З початку року - лише сварки , неможу заспокоїтись ніяк, і безсоння мучить знову.

17. irushka

irushka Well-Known Member

Прошу молитви за здоров`я Матвійка, кашель його страшно вимучує.

18. дашулька

дашулька Well-Known Member

Дуже прошу молитву за швидке одуження донечки Аполлінарії. дякую.

19. Яська Березнева

Дякую всім за молитви, все минуло.:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Сьогодні нашій донечці два рочки і сьогодні у неї іменини. Згадайте будь-ласка в своїй молитві Софію-Анастасію. Нехай вона буде здоровенька, весела, радісна, наполеглива і щаслива. Нехай в житті їй все вдається. І завжди і всюди матиме Божу опіку.
    Так тішусь за неї і дякую Богові, що вона в мене є.

Статус теми:
Закрита.