Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Прошу всіх про молитву за одужання Романа. Чоловік двоюрідної сестри переніс інсульт, складну операцію на мозку, знаходиться в комі, шанси на життя дуже низькі.

2. Holly

Holly Moderator

Помоліться за здоров"я Яринки і Оленки. Яринка кашляє страшно і температурить, в Оленки залишковий кашель, але переживаю, аби не заразилась від Яринки. Дякую

3. ivanyska

ivanyska New Member

Прошу всіх про молитву за упокій душі родички (Лесі). Хай Боженько дасть силу, чоловікові і трьом діточкам, пережити цю страшну втрату. Дякую.

4. napoleona

napoleona Well-Known Member

Прошу молитви за себе (Ольга), температура і дуже болить голова. Дякую

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

Прошу молитви за чоловіка Василя - захворів, температура, ломить тіло й починається бронхіт.

6. ksjy

ksjy Well-Known Member

Прошу молитви за мого чоловіка Олега.Важко йому зараз

7. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Їдемо сьогодні на обстеження очей Данилка, (вчора підтвердилося, що маємо велику проблему). Прошу помолитися за здоров"я синочка і за його зір. Боже допоможи щоб у нього було все добре. Дякую.

8. Diana

Diana мрійниця

Прошу повторно молитви за донечку Діану, почався сильний кашель, вся закладена, щоб все обійшлося. Дякую

9. шоколадка

шоколадка Active Member

Прошу молитви, яку дуже потребуєм (Уляна і Олег), щоб Бог дав сили і підтримки нам прийняти те, що вже не зміним, і вирішив все як вважає за потрібне для нас. Щиро дякую.

10. Melisa

Melisa Well-Known Member

Прошу молитви за нас з чоловіком (Оксана та Юрій) знову почалася хвиля непорозумінь і сварок без певної причини.

11. Hanny

Hanny Active Member

Прошу молитви (Ірина і Роман) за швидке і вчасне вирішення житлового питання!!! Дякую

12. DIUJMYK

DIUJMYK Member

Прошу молитви за нас(Олеся і Андрій), за наше спільне майбутнє. Дякую.

13. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я моєї мами Ірини. Другий день швидка, уколи - ніяк не можемо тиск нормалізувати. Дякую

14. Carpe diem

Carpe diem New Member

може то трохи офтоп...
    не знаю, чи ви знаєте, але на сайті УГКЦ можна собі скачати ПЛАН ЩОДЕННОЇ МОЛИТВИ З ЧИТАННЯМ СВЯТОГО ПИСЬМА В СІМ’Ї. це щоденні молитви з Псалтирем і Біблією. План розрахований практично на 2 роки.
    ми вже так вдома молимось. насправді це зовсім не важко, і часу займає - якихось 10-15 хв. після молитви коротко обговорюємо прочитане у Св. Письмі. спільна молитва рідних - це ж така могутня зброя!

15. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Помоліться, будь ласка, за здоров"я мого свекра Івана.
    вчора госпіталізували - гнійний менінгіт... в нього крім сина ще двоє маленьких дітей :sad:

16. squirrel

squirrel New Member

Прошу про молитву за свою донечку Ангеліну
    Знову були судоми і лікарі не можуть поянити чому, припускають що це на прорізування зубів в неї така реакція.

17. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Нині помер дідусь.
    Прошу молитву за упокій душі дідуся Юрія.
    Прошу молитву за маму, його доньку Ольгу і бабусю, дружину Юлію, нехай Бог дась сили витримати цю втрату.
    Дякую.

18. nalia

nalia Member

Прошу молитви за здоров"ячко моїх діток: в Даника- кашель, а в Яночки- на животику висипка, вже більше неділі

19. aknelitta

aknelitta New Member

Дякую всім за молитви, синочку вже краще, але прошу й надалі молитви за Марка, щоб пошвидше одужав повністю. А також за здоров"я чоловіка Богдана, щоб вилікувався і обійшлось без операції. А також за душевний спокій Богдана та Олени.... (щось ті болячки посипались на нас.... ніяк вилізти не можемо, як не одне то інше... всі маємо проблеми зі здоров"ям).
    Дякую

20. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Дівчаточка, дуже прошу молитви за мій душевний спокій (Олександри) і мого чоловіка Василя, ще два дні назад ми були найщасливішими людьми в світі бо довгожданна затримка, а потім тест показав дві полоски, вже хотіла проситись у список за щасливу вагітність, але вихідні, кров, біль і пустота.... стараюсь взяти себе в руки, чоловік підтримує, хоч самому дуже важко. Продовжую з Вами молитись, дякую.

Статус теми:
Закрита.