Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virner

Virner Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Прошу молитви за мир і спокій в нашій родині. За щасливу дорогу мами (Люба) та за позитивне вирішення усіх справ. (Нехай швидше повертається до нас). Прошу Бога терміння і мудрості (Христина).

Останнє редагування: 5 Грудень 2011
  2. squirrel

squirrel New Member

Ми вже дома. Дякую всім за молитву. Ще прошу молитву за свою донечку Ангелінку, за її здоров'ячко (дитина дуже налякана і сильно схудла).

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Чоловік знову поїхав у відрядження. І я знову прошу молитви за щасливу дорогу для нього (Сергій). Дякую.

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я племінника Ігорчика, дуже захворів.

5. Delfy

Delfy Well-Known Member

6. aknelitta

aknelitta New Member

Прошу і надалі молитви за здоров"я синочка Марка і його швидке одужання (погіршилось здоров"я, хоча 10 днів пили антибіотики, бронхіт, так кашляє - рот не закривається, захрип)..... Дякую

7. Kalina

Kalina Active Member

Прошу молитву за здоров"я Юлії, Марти та Романа, помоліться щоб результати аналізів були хороші.

8. anyway

anyway New Member

прошу молитви за порозуміння з одною дорогою мені людиною. звати маряна. дякую

9. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитву за здоров`я свекрухи (Тереза), дуже погано гоїться нога після операції.

10. Sertce

Sertce Member

Прошу знову молитви за Богданчика, сильний кашель, смаркає. Дякую.

11. evgenka

evgenka New Member

Прошу молитов за Дарусю...випали сьогодні з ліжка ((, нехай минеться без наслідків

12. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дякую щиро всім. Лілечці набагато легше. Вже температури нема. Але ще лікуєм нежить і кашель.

13. ksjy

ksjy Well-Known Member

Прошу про молитву за мого чоловіка Олега. Щоб Господь Бог посилав добрих людей на його шляху і дав йому сили, терпіння і розуму.

14. Vysoka

Vysoka Well-Known Member

Прошу про молитву за мого чоловіка Володимира. Їде в пятницю в далеку дорогу і надовго. Щоб Бол його оберігав від усього злого. Щоб все заплановане здійснилось і щоб скоріше ми знову були разом.

15. Gajka

Gajka Well-Known Member

Прошу молитви, щоб все було гаразд з роботою у мене і чоловіка. Насуваються якісь зміни, не в кращу сторону. Знову щось наш ВУЗ нове придумує. Прошу помолитися за те, щоб це були лише чутки і ніяк не повпливали на з/п.
    Дякую!

16. Kalina

Kalina Active Member

Прошу про молитву за здоров"я Валентини, вже тиждень має кишкову кровотечу і лікарі не можуть поставити діагноз, помоліться будь ласка щоб знайшли причину кровотечі і за успішне лікування.

17. Diana

Diana мрійниця

Прошу молитву за донечку Діану, маємо сильне загострення алергії та кашель до того додався.

18. Holly

Holly Moderator

Прошу молитви за упокій душі мого дідуся, сьогодні 16 років, як його нема. Хорошою людиною був :sad:

19. jylanda

jylanda занууууда

дуже всiм дякую за пiдтримку молитвою. Сьогоднi отримала позитивну вiдповiдь, дуже тiшуся:girl_tender:
    прошу ще помолитися за успiшну здачу всiх екзаменiв, хвилююся, важко i фiзично i морально бо все нове i складне для мене, але дуже необхiдне.(Юлiя)

20. хельга

хельга Найгарніша форумляночка

Прошу молитву за свою маму (Ольгу). Нехай Бог дасть їй терпіння і сили фізичноі і моральної. Доглядає своїх пристарілих батьків, батько у важкому стані. І також прошу молитву за їі батьків, моїх дідуся Юрія і бабусю Юлію.
    Дякую.

Статус теми:
Закрита.