Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лія

Лія Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Прошу молитву за здоров`я своєї сім`ї (Анна, Юрій , доця Марта-Аліна).Третій тиждень всі по черзі хворієм. Ще переживаю за лялю в животику

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Й надалі прошу молитви за мого Ромасика, бо насмарк переріс в ларенгіт.

3. Sertce

Sertce Member

Вчора по ТСН почула, про xлопчика, якого мама- алкоголічка зв'язала так, шо ручки цій трирічній дитині доведеться ампутувати. Ще личко в нього страшно обпечене. Це не єдина дитина у цій сім'ї. Дівчата, давайте помолимся за того xлопчика, ім'я не знаю. Дуже мені його шкода. Може, Бог допоможе, обійдеться без ампутації. Що ж воно, бідненьке, без ручок буде робити? Ні мами толкової, ні тата... Та ще й сам буде калічка через "маму"... Помоліться, прошу дуже!

4. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Завтра йдемо до лікаря після курсу масажів. Помоліться, будь-ласка, за донечку Яну-Анну, щоб все було добре.

5. Kalina

Kalina Active Member

Дуже прошу про молитву за здоров"я Марти, завтра має здавати дуже важливі аналізи, помоліться щоб все було добре.

6. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Дуже прошу про молитву за себе, маю проблеми з здоров"ям (по жіночому)

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Дякую всім, хто молився за виздоровлення мого Віктора, за Зорянівоньку і її Левчика та xsanka (Оксана) та її діток (за неї прошу ще молитви бо не знаю як долетіли що і як). Тіки казала, що діти важко політ переносять, а летіли вони півтора доби.

8. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Велике дякую всім тим, хто молився за мою дитину. Були сьогодні у лікаря, сказав, що на даний момент все гаразд:girl_tender:В черговий раз переконуюся, що молитва -велика сила.

9. SoLana

SoLana Well-Known Member

Дуже дякую всім за молитву. Доні вже краще, гарячка спала.

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Натусик уже теж здоровий. Дуже дякую за молитви!!

11. Зануда

Зануда Well-Known Member

Прошу про молитву за моє здоров"я(Віта). Нехай все минеться без операції. Щиро дякую.

12. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

долетіли добре, вся сімя вже разом. Нехай там далеко їм живеться добре і все в них буде гуд!!!Дякую за молитви.

13. Dana K

Dana K Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я Тетяни.
    Раптово захворіла, зараз обстежують, підозрюють мінінгіт.
    Дякую

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Знов прошу молитви за здоровья нашої Юлії-Анни... щоб дитина нарешті одужала та була здоровенькою, і щоб хвороби до неї не чіплялись.
    Дуже вдячна.

15. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Дівчатка, дуже прошу молитви за вирішення дужеее важливої для нашої сім"ї справи. Завтра маємо останнє судове слухання. Від цього рішення надзвичайно залежить добробут нашої родини. Страшенно переживаю. Інна

Останнє редагування модератором: 21 Листопад 2011
  16. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Прошу молитви для сестри Світлани, яка зараз летить до дому. Вона щось дуже хвилювалась в аеропорту і переживала, і ми всі також. Дай Боже , щоб її дорога була легкою і щасливою.

17. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Прошу о молитву за упокій душі моєї мами Зої ...Сьогодні восьма річниця ,як її не стало ...

18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Прошу молитви за здоровя моїх батьків, Євгена і Олександри.

Завтра у мами має бути обстеження перед лапароскопією жовчного, а у тата на днях має бути обстеження після минулорічної операції. Нехай результати цих обстежень будуть хорошими.

19. Delfy

Delfy Well-Known Member

Прошу молитви за мене і мого чоловіка - завтра здаємо чи не найважливіший у нашому житті аналіз.. Молю Бога аби результати були в нормі.

20. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Дуже дякую за молитву та підтримку. Все вирішилось на нашу користь. Не без вашої допомоги однозначно.

Статус теми:
Закрита.