Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virner

Virner Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Дякую усім, хто молився за маму. Вже їде до нас!

Тепер прошу молитви за щасливу і легку дорогу.
    Сьогодні вилітає до Варшави, а з Варшави до Львова не має квитка. Молюсь, щоб все добре вирішилось і щоб легко пройшла їй дорога, бо летить хвора.

2. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

Дуже прошу, молитися за мою доню(Яну-Анну) сьогодні розпочинається курс масажу, дуже хочу, щоб допомогло і не потрібно було ремінці. Діагноз:залишки дисплазії лівого суглоба.

3. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дуже прошу вашої молитви, за свого синочка ( Маркіян ) завтра йдем робити важливі обстеження, помолітся щоб був добрий результат. Дякую

4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Чоловік знову поїхав у відрядження. Прошу помолитися за щасливу дорогу і щасливе повернення додому. (Сергій). Щиро дякую.

5. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Прошу помолитися за мене (Марія) почало боліти горло і насмарк, швидше виздоровіти,переживаю за малого щоб не заразився(((

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Дуже дякую за молитви! Попросила підвищення і його отримала. Дуже вам дякую!

Ще дуже прошу про молитву за моє здоров'я! Щось погода починає впливати й дивні болі мучать. Сподіваюся, що скоро мине.

Останнє редагування: 7 Листопад 2011
  7. Натуля

Натуля Well-Known Member

Прошу молитви за душевний спокій і здоров"я Христини, а також за упокій душі її мами Марії, яку вона вчора поховала.

8. WEDLADY

WEDLADY Well-Known Member

Прошу помолитись за моє здоровя, вже довший час щось тривожить внизу живота і по гінекології нічого не можуть виявити, в четвер іду на МРТ наднирників, дуже страшно:sad: Юля.

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Прошу молитви за мій (Юлія) успішний захист магістерської роботи...Завтра захищаюсь.
    Чомусь дуже почала переживати...
    Дякую.

10. Holly

Holly Moderator

Чоловіка звали Сергій. Позавчора виповнилось 28 років, а сьогодні помер. Залишилась дружина і трирічна донечка, останні дні мучився, життя підтримували апарати. Нехай покоїться з миром. А також дуже прошу молитви за його родину, аби то все пережити.

11. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

дякую дівчатка за підтримку молитвами.

12. Іриска

Іриска Well-Known Member

прошу молитви за себе (Олеся) - з суботи хворію, з кожним днем якось гірше... переживаю за малятко... дуже прошу за нас помолитись.

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

прошу помолитись за мене - щоб все, про що прошу у Бога здійснилось по волі Божій.
    Дякую.

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

Помоліться, будь ласка, за здоров'я мого синочка, Юліана... має бронхіт, дуже мучить його кашель. Дякую.

15. squirrel

squirrel New Member

Помоліться будь ласка за здоров'я моєї донечки (Ангеліна). Поклали в лікарню з запаленням легень. Щоб вона швидше виздоровіла.
    Помоліться ще за мене (Оксана), щоб Бог дав сили і терпіння, бо серце розривається від плачу моєї маленької донечки коли їй роблять ці всі процедури.

16. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Всім дуже дякую, хто мене згадував в молитвах, мені вже краще:girl_tender:

17. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Дуже дякую всім хто згадував мене в своїх молитвах!
    Захистилась на п'ятірку:)

18. zaderyshka

zaderyshka Member

Будь ласка, згадайте мене (Тетяна) у своїх молитвах. Завтра маю дуже важливий і складний день на кафедрі, має вирішитись дуже складна для мене справа, не сплю вже нормально тиждень так хвилююсь. Щоб Бог послав мені душевний спокій, бо відчуваю, що в житті неправильно розставила пріоритети. Дякую!

19. Holly

Holly Moderator

Прошу молитви за здоров"я Оленки.

20. Virner

Virner Well-Known Member

Щиро дякую усім, хто молився! Мама вдома і це головне!

Прошу в Бога сили і терпіння пережити цей важкий період, молюсь за мамине здоров'я і душевний спокій!

Статус теми:
Закрита.