Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Прошу молитви за сина Олександра. Сьогодні щеплення мали, аби все було добре. І ще здали документи в садочок, в понеділок йдем вперше. Щоб синочку сподобалося, щоб все було добре і аби він сильно не плакав.

---------- Додано в 11:45 ---------- Попередній допис був написаний в 11:44 ----------

Дякую всім небайдужим.

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Щиро вдячна за молитви. Все обійшлось.

3. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Будь-ласка помоліться за нашу Юляську ще, бо температура якась плаваюча, то впаде то знов підскочить, ніяких ознак явних хвороби, завтра здаєм аналізи. Дякую.

4. Margot

Margot Well-Known Member

помоліться,будь ласка,за мене.Виникли проблеми на роботі.Хвилююсь.Марія.Дякую

5. irushka

irushka Well-Known Member

Прошу молитви за щасливу і легку дорогу завтра Андрія, Ірини, Катерини і Матвія.
    Дякую дуже!!!

6. nalia

nalia Member

Дуже прошу молитви за здоров"ячко моєї доці Яночки, болить вушко.

7. fillette

fillette Well-Known Member

Прошу дуже помолитись за мого коханого (Павло), бо має великі проблеми на роботі.

8. Seppy

Seppy Active Member

Дякую щиро всім. Все пройшло значно краще, ніж очікували і я вірю, що це дякуючи Вашій молитві.

9. squirrel

squirrel New Member

Прошу про молитву за мою донечку Ангелінку. Має червоне горло і температуру, а тепер ще кашляє. Щоб Бог дав їй здоров'ячка.

10. iriwa

iriwa Особлива мама

Прошу молитви за своє здоров"я (Ірина) Болять легені і тисне мене, мало не душуся. Хай Бог дасть сил і здоров"я. Йду завтра до лікаря, аби не підтвердився поганий діагноз.
    Дякую вам.

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Прошу помолитись за мого коханого Сергiя, щоб Господь берiг його на роботi i в дорозi

12. aknelitta

aknelitta New Member

Прошу молитву за здоров"я і швидке одужання синочка Марка (дитина збілдла, тіло стало ватне,ні на що не реагував, тільки на мій голос, який просив не засинай..., швидка забрала з медикаментозним отруєнням..... на дністровській цей діагноз не підтвердили, сказали неврологія- направили на орлика, там цей діагноз не підтвердили, по аналізах поставили харчове отруєння)

13. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

дуже дякую, все вже минулось

Але ще попрошу молитви за свого чоловіка Вадима. Щоб те питання яке останнім часом його непокоїть успішно вирішилось, і чоловік не пошкодував за свій вибір. Дякую

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Дуже потребую молитви за свій (Тетяна) душевний спокій і за позитивне вирішення справи. Не можу вже себе стримати від даремних нервів і переживань, бо насуваються на мене не дуже приємні події на роботі. Щоб Бог дав мені сил, мудрості і розуму то все з гідністю перейти.

15. nalia

nalia Member

Прошу молитви за здоров"ячко доці ( Яна), має отит катаральний.

16. Holly

Holly Moderator

Політься за здоров"я Оленки, має температуру, кашель. Дякую

17. fillette

fillette Well-Known Member

Величезне дякую усім. Справи покращились і будемо надіятись що з Божою допомогою все вирішиться.

18. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитву за упокій душі мого однокласника Юрія, раптово пішов з життя у розквіті сил.

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Прошу молитви за сина Віктора, щоб наш кашель викашлявся швидко і без додаткових симптомів. Дякую.

20. Анута

Анута Well-Known Member

прошу молитви за здоров"я синочка Тарасика. За швидке одужання без ускладнень.
    скеровують нас у стаціонар, я хочу лікуватись вдома.
    дякую!

Статус теми:
Закрита.