Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!

Дуже прошу молитви за донечку Лілію. Цілу ніч горіла, висока температура, що супроводжувалась спазмами та судомами:sad: Зараз трошки легше. Чекаємо лікаря. Щиро дякую.

2. irushka

irushka Well-Known Member

Прошу молитви за здоров`я Матвія і Катерини.
    Матвійко мав три дні температуру, сьогодні вже другий день без температури, але так плаче цілий день, що я вже не знаю що думати, щось його болить, а ми не розуміємо що :sad:.
    Катруся теж вечорами температурить.
    Дякую всім!

3. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Прошу молитву за своє здоров"я (Надія), маю ангіну і за здоров"я чоловіка і діточок (Максима, Анни, Тетяни) щоб не захворіли.

4. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Прошу молитви за здоров'я Артема, щось засоплив і горло болить. Щиро дякую.

5. zachida

zachida New Member

Дякую. Здоров"я всім.

6. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Чоловік вже вдома. Щиро вдячна за молитву.

Дівчатка, йду завтра на УЗД і трохи боюся. Помоліться, будь-ласка, щоб все було добре (Оксана). Дякую.

7. MYR

MYR Member

Прошу молитви за свою донечку Ксеню, цілий тиждень була хвора і вже ніби було краще, а сьогодні знову температура піднімається. Мене тільки вчора виписали з лікарні, була ангіна, переживаю, щоб доня від мене не заразилася. Дякую.

8. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

прошу спільної молитви за свого чоловіка, викликали швидку є підозра на нирки, дуже за нього переживаю, незнаю як цю ніч пережити... дуже прошу вашої підтримки

9. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Прошу про молитву за здоров"я моєї мами Марії, вчора впала і болить нога, ледве ходить. Дякую

10. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дуже дякую усім за моливу! Дані краще, пневмонія майже минула, сьогодні виписуємось (пішли з лікарні ще вчора, через холоднечу). Малий ще хворенький, але то вже не пневмонія, дякувати Богу, і вашим молитвам!
    Дуже попрошу, ще молитви, бо малий ще не вийшов з хвороби, дуже агресивний і переляканий (тиждень під крапельницями, на антибіотиках і.д. будь-якій дитині попсують психіку :sad: )

Останнє редагування: 10 Жовтень 2011
  11. siriuska

siriuska Member

Дякую всім хто молився за мою бабцю,нема вже її з нами,

12. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дякую дуже усім. Ми лікуємся, але Лілі вже набагато легше, принаймі т-ри вже нема!

13. Delfy

Delfy Well-Known Member

прошу Вашої молитви за вирішення ситуації, яка зараз у нашому житті, щоб все сталось так, як Господу Богу завгодно. Аби Він не забув про нас і прислухався до молитвів наших.

Дякую.

14. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

дякую всім за молитви і підтримку, чоловіку краще, назначили Узд, сказали що робити якщо знову таке повториться тому я готова. Ще раз дякую

15. preciosa

preciosa Well-Known Member

Дуже прошу молитви за свою бабусю (Наталя). Погано почувається, дуже болить хребет, думає про операцію і завтра хоче обстежитись, хоча це і не вперше, та ніхто з лікарів не може сказати чогось конкретного...
    Може хтось із вас знає хорошого лікаря, який робить операції на хребет або просто для консультації? Буду дуже вдячна.

16. nalia

nalia Member

Прошу молитви за доцю Яну, завтра йдемо на рентген на ніжки, надіюся що все буде добре.Наперед дуже дякую

17. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Прошу надалі молитви за здоров'я сина Артема (додався ще кашель), а також донечки Анастасії і моє (Олена), також підхопили вірус.

18. kozochka

kozochka Member

Прошу молитви за моїх діточок Віктора та Марії. Вже два тиждні хворіють, тепер вже трохи легше, але кашель не проходить. А також прошу молитви за себе Віра, хворію разом з дітками, але вже три тиждні. Спочатку було горло, нежить, а тепер дістала бронхіт. В неділю маю їхати в Київ на навчання, а з хвороби не можу вилізти.:sad:

19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Чоловік знову поїхав у відрядження. Помоліться, будь ласка, щоб він щасливо доїхав до місця призначення і щасливо повернувся назад додому (Сергій). Дякую.

20. manka

manka Member

Прошу молитви за здоров"я свої синочків Володимирка і Ігорчика.

Статус теми:
Закрита.