Спільна молитва - молимося разом!

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Лідочка, 14 Січень 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом!!!

Дівчатка, ще прошу молитви за себе (Тетяна). Мене не легко вивести з себе, завжди тримаю себе в руках, а сьогодні одна людина так мене рознервувала, що в мене істерика і лихоманить...:sad:

2. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

прошу помолитись за мою донечку Роксоланку, висока температура, горло червоне, визвали лікаря, має прийти оглянути, думаєм, що ангіна((((((

3. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Дуже дякуємо, тим хто за нас молиться.
    Не мала часу детальніше описувати, бо спішили до лікаря. Цієї ночі в молодшого стався приступ "ложного крупу" (так як нам пояснили, дитина просто задихалася, не міг дихати), мали то перший раз, я до тепер від того не можу відійти.
    Надалі дуже прошу про молитву за нашу сім'ю, а особливо за здоров'я Ігорчика, щоб знову це не повторилося, і щоб Бог дав нам сили це все пережити.

4. Лія

Лія Well-Known Member

Прошу молитву за своє здоров`я, другу ніч сильно хапає поперек, сильні болі. Анна.

5. Melisa

Melisa Well-Known Member

Прошу молитви за себе (Оксана) і чоловіка (Юрій) щось здоров'ячко нас підвело,хандра напала і кидаємося один на одного. Помоліться за виздоровлення.

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Прошу молитви за упокій душі Зеновії.

7. Oddly

Oddly Well-Known Member

прошу мені порадити - як мені молитися,
    я не дуже розумію цієї гілки, я не знаю і не вмію - може, є якісь спеціальні молитви. може, є, в яку церкву піти, де мені порадять. навчіть мене, бо я не знаю, як мені триматися і де черпати сили і терпіння.
    прошу молитви за здоров"я своєї дитини - Майя-Анна.

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Прошу, помоліться за Ромчика, щоб операція пройшла успішно і без наслідків.

9. manka

manka Member

прошу молитви за успішну здачу вступних іспитів чоловіка (Михайла)

10. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Я не вважаю себе глибоко релігійною людиною, і тим більше експертом в питаннях релігії. Але поділюся своїм досвідом молитви. Молюся або улюбленими молитвами з молитовника (чудовий молитовник "Молитовник для матері"), або своїми словами. Повірте, це зовсім неважко. Коли молишся своїми словами, вони ніби самі йдуть з тебе, і приходить справжнє полегшення і віра в те, що Бог тебе чує..
    А щодо місця, церкви... Якщо внутрішньо потребуєте особливого місця для молитви, можу сказати, що для мене таким місцем є крипта Собору Св. Юра. Місце справді надзвичайне.
    Зрештою, тримайтеся, вірте, сподівайтеся і просіть у Бога допомоги. А ми молитимемося разом з вами...

11. evgenka

evgenka New Member

Прошу ваших молитов за себе (Євгена), бо чи отруїлася чи інфекційне (38, ломить всеньке тіло і т.д.)...((( боюсь за Дарцю, аби її оминуло

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Тепер ще й чоловік зовсім хворий. Прошу молитви ще і за його здоров"я (Володимир).

13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Прошу молитви за знайомого моєї сестри (Євгеній): лежить в лікарні при смерті, дуже мало шансів. І за його дружину Юлію і 6-річного сина Богданчика, щоб Господь дав їм сили і терпіння те все винести. Щиро дякую

14. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Прошу молитви за мого синочка Павлика - вночі дуже піднялася температура, ледве трохи збили. І ще нежить сильний - щоб тільки в гірше не перейшло.. Дякую.

15. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Прошу молитви за Марію і душевний спокій Юрія, Любові і Степана, які зараз у важкій життєвій ситуації. Дякую.

16. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Прошу молитви за мого батька Григорія. Погано почувається, знаходиться в лікарні... Ще й душевний стан поганий. Дякую!

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я ще раз прошу вас помолитись зі мною за мого Роміка. Стан у нього препоганий...щоб це не виявилось наслідком анастезії.

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Я молюся словами із Євангелія останнім часом: "вірую, Господи, поможи моєму невірству"... Дуже важко молитися в обставинах, які не можу змінити, але знайшла вихід у тому, що кожного ранку молюся разом із чоловіком Ісусову молитву. Жодна інша молитва так не підтримує мене на дусі, як це безперестанне повторювання протягом 10-15 хвилин: Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, помилуй нас грішних (якщо сама молюся, то "мене грішну"). Молитва дуже сильна й надзвичайно допомагає, особливо, якщо хтось потребує віднайти внутрішню силу, мир і рівновагу.

19. aknelitta

aknelitta New Member

Я прошу знов молитви за здоров"я свого синочка Марка - вже тиждень хворіємо і не робиться краще.

20. likeangel

likeangel Member

Прошу молитви за мого синочка Левчика. Вже другий день температурить...

Статус теми:
Закрита.