Дякую всім хто молився за мого тата - аналізи і лікар підтвердили, що рак призупинився і не прогресує далі Але хімічні уколи ще треба робити кожних три місяці, щоби тестостерон не підвищувався Прошу молитовної підтримки за моральний стан тата, бо зараз почувається краще, але іноді бачу відчай в його очах Дякую всім небайдужим
Помоліться будь-ласка за мою сусідку Богдану,яка сьогодні трагічно загинула(автівка з великою швидкістю наїхала на тротуар по якому вона йшла),за її родину,щоб змогли пережити це горе.Дякую.
Сьогодні в обід помер мій дідусь...прошу молитви за новопреставленого Михайла, як буде на то чиясь ласка. Будемо дуже вдячні.
Дуже прошу про молитву за здоров"я маленького хлопчика Матея. Якщо хтось може згадати його у молитві, буду дуже вдячна. Нехай малятко одужує. Дякую
Прошу молитви за Оксану, Юрія, Андрія, Анну (за щасливу дорогу та успішне повернення додому) та за здоров'я Богдана і Діани. Дякую.
Прошу молитви за здоров'я діточок Андрійка і Роксоланки, своє Ірина, мами Оксани, брата Ромчика - всі маємо грип, ніяк не можемо його подолати. Буду дуже вдячна всім не байдужим за молитву.
Дуже прошу молитви за Марію, в неї завтра вирішується надзвичайно важливе питання, від якого залежатиме все її подальше життя. Нехай Господь допоможе їй, бо ситуація дуже критична, і людина вже направду у відчаї. Дякую всім небайдужим!
Прошу молитви за моє малятко в животі, зараз викликаємо швидку, так боюсь втратити його. Аня. Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk
Прошу молитви за синочка Богданчика, кашляє вже більше місяця, аналізи ідеальні, бронхи чисті, легені чисті, а кашель не припиняється.
прошу молитви за Іринку вона ще в реанімації, бо погано набирає вагу. Нехай страшні діагнози не підтвердяться
Моєму синочку Олександру, моєму гарному хлопчурику, виповнилось 15 років. Хой Бог дасть йому здоров"я і гарної долі!!!
Прошу молитви за свою сестру Надія, за її сім"ю, щоб Бог дав розуму її чоловіку і в них все налагодилось.
Прошу молитви за здоров"я, душевний спокій та рівновагу і вдале налагодження всіх справ (Олена). Дякую!