Дякую усім, хто згадав нас в молитві! 3 дня високої температури і зараз дитина майже здорова. А здорова дитина, то спокійна мама!
Прошу за Вашу молитву!Помоліться за мене, молю Бога про те, щоб подарував мені дитину. Довгий час не получається. І ще за упокій душі моєї доні якій було 10 днів ( Наперед , дякую! Надіслано від мого SM-G900F, використовуючи Tapatalk
Дівчата чоловіка плимінник-покресник дуже зараз потребує сильної молитви та чуда, звати Тарас(9 років), забрали в важкому стані на орлика.Попереду вихідні та свята, а лікарі абсолютно не рухаються(як в більшості випадків). Також прошу молитви за душевний стан його мами Уляна, щоб трималася та приймала адекватні рішення. Дякую усім небайдужим
дівчатка потребую молитви за мою донечку, якій 1,5 місяця зараз в реанімації в важкому стані Іринка і за мій душевний спокій - Галина.
Щиро прошу про молитву за здоров"я свекра Романа - був короткочасний параліч ніг, зараз трошки розходився. Завтра йде до лікаря. Аби поставили правильний діагноз і призначили адекватне лікування. Дякую.
Прошу спільноі молитви за моіх рідних(Назар, Яна-Анна, Маркіян) у всіх температура, кашель, щоб швидше все минулося, і не було ускладнень. Дякую усім небайдужим.
дівчатка продовжуйте молитися за мою Іринку і за мене -Галина бо дуже важко таке пережити.Щоб не виявили нічого серйозного і дитину відключили від апарату штучного дихання
Прошу молитви за своє здоров*я (Єлизавета). Щось мені геть купсько, якась слабкість, горло починає дерти. Щоб не переросло у щось більше. Дякую всім
дівчатка дякую всім за молитви дитину відключили від апарату і вона сама дихає.Помоліться ще за Іринку щоб я вже її забрала з реанімації.Дякую всім небайдужим!
Дівчатка, помоліться будь ласка ще раз за мою Вікторію. Ті нічні крики не припиняються, я в розпачі і не знаю протсо що робити.
Будь ласка, помоліться за Марію, нехай Господь допоможе їй у тій біді, у яку вона потрапила, та дасть сили і розуму не наробити помилок і справитися з цим життєвим випробуванням. Дякую всім небайдужим!
Прошу молитви за здоров"ячко синочка Станіславчика, піднялась висока температура, щоб нічка пройшла спокійно.
Помоліться, будь ласка, за мене Надію, щоб пошвидше одужала. Маю дуже сильну ангіну + лімфаденіт. Сьогодні хотіли ложити в стаціонар. До понеділка буду вдома колоти уколи. Нехай Господь допоможе мені пошвидше одужати.