прошу помолитися за здоров*я нашої Катрусі. дуже важке дихання, ларингоспазм?, температура, викликали швидку. щоб щасливо переночувати і зранку встановити діагноз і полікувати нашу донечку. дякую
Просила кілька сторінок раніше за мою подругу з трійнею, народила вона в понеділок, але з мамою є трохи проблем після пологів, дуже прошу молитви за її здоров"я, діточки стабільно. Також прошу молитви за своє здоров"я, підхватила вірус, а хворіти зараз не можна((
дякувати Богу ніч минула спокійно. чекаємо лікаря. і надалі прошу згадати в молитві Катрусю(щоб якнайшвидше одужала) і Квітку(щоб не набралася манюня нічого від старшої). дякую!
і надалі потребуємо молитви. дуже висока температура,йде ніч, аж страшно... доня Катруся. щиро дякую всім!
Похворіли ми всі на свята, я, Марія, дідо старенький -Ярослав, і Аня біля нас набралася, знов носик забитий. Щоб минуло то все без ускладнень. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Прошу про молитву за мого двоюрідного брата Володимира - впав і вдарився головою, утворилася гематома в мозку, лежить у лікарні, планують оперувати, але мають надію, що вона сама розсмокчеться. Помоліться, будь ласка, аби вона розсмокталася і не потрібно було робити операцію. Дякую.
Прошу про молитву за сім'ю Гуків, потрапили в аварію, травмована найбільше дружина Анна, яка вагітна на шостому місяці. Лікарі роблять все можливе, щоб вона доносила дитину до 9 місяця . Щиро дякую !!!
Прошу молитви за здоров'ячко сина (Станіслав). Дякую Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
любі дівчата, дякую вам за молитву. нам вже краще, немає тої страшної гарячки. скоро будемо здорові! але маю страх за нашу молодшу лялю Квітославу. помоліться разом з нами, щоб манюня не підхопила того вірусу від старшої і була здоровенька. дякую!!!
На жаль Олена 05 січня померла......... Прошу молитви за упокій її душі та спокій чоловіка і її всієї родини, бо всім дуже важко....... Ще раз дякую.....
Прошу молитви за здоровя мами (Галина), щоб відновились сили. Дякую. Отправлено с моего OZZY через Tapatalk
Помоліться за мою Вікторію будь ласка, прокидається ночами і сильно плаче, не розумію що з дитиною... Дякую.
Дуже прошу молитви за моє здоров'я (Марія), маю сильну застуду, дуже погано почуваюся, а лікування щось геть не допомагає. Дякую всім небайдужим!
Прошу молитви за здоров"я Андрійка, третій день висока температура, а лікування слабо допомагає. Дякую усім!
Ще раз прошу молитви за мене (Марія), за мій душевний спокій та щоб Господь допоміг мені швидко й успішно владнати проблему із житлом. Дуже вдячна всім небайдужим!