Прошу ще згадувати Анну мою, якийсь дуже важкий вірус скосив дитину чи вже 5 день хворіє, дуже виснажена.
Розумію,що мене в цій гілці вже забагато...Але до моїх ста болячок додалася ще одна.Дуже прошу молитви за моє здоров’я,особливо сьогодні ввечері.Дякую всім небайдужим.Хай милосердний Бог винагородить вас всотеро.
Дякую всім за молитовну підтримку! Доні вже краще (але, на жаль, без антибіотика не обійшлось...). Бережіть себе і діток!
Прошу молитви за здоров'я тата, Іван, лікування не дає бажаного результату, мучиться з тими болячками(защеплення хребта, біль спини, тиск скаче)
Дуже прошу молитви за моє здоров'я (Марія), за мій душевний спокій, та щоб Господь допоміг не втратити віру і вдало вирішити всі проблеми. бо таке враження, що у мене якась суцільна чорна смуга, неприємності за неприємностями, і кінця-краю тому не видно Щиро дякую всім небайдужим!
Прошу молитви за свій душевний спокій (Юлія), за здоров'я синочка Олександра і за легку дорогу для нашої сім'ї( Юлія, Володимир, Олександр) Дякую небайдужим!
Прошу молитви за своє здоров"я (Наталія), бо підкралася до мене вірусяка, росте температура, а мені не можна хворіти, бо ж я вже не одна...
Прошу молитви за легкі пологи сестри Іванни. Трохи хвилююся, бо в неї були операції перед цією вагітністю. Хай Бог допоможе, щоб все пройшло добре і дасть лікарям розуму приймати найправильніші рішення.