Прошу молитви за душевний спокій та рівновагу Юрія та Оксани, нехай Господь допоможе нам прийняти правильне рішення. Дякую.
Прошу за здоров'я доні Христини , кашляє і жаліється на незрозумілі болі в ногах. Хай виздоровіє якнайшвидше і з ніжками все буде добре. Дякую.
Дуже прошу про молитву за Тетяну, щоб Бог допоміг їй у дуже важливій потребі і дав мудрість прийняти правильне рішення, щоб нарешті все налагодилося.
Дівчатка , дуже потребую спільної молитви маю важливі переговори по роботі Анничка , щоб переговори пройшли добре і я щасливо доїхала в Київ та щасливо повернулася додому !!! ЩИРО_ЩИРО ДЯКУЮ !!!
Дуже прошу молитиви за Валентину, щоб Господь дав їй сил пережити смерть коханого (дуже хвилююся за її душевну рівновагу). І за упокій душі Павла.
Прошу молитви за здоров'я синочка Богданчика, маємо гнійний отит, тріснула барабанна перетинка. Прошу Господа, щоб все швидко загоїлося і синочок знову був здоровий . Дякую.
Всім доброго вечора, прошу підтримки молитовної за маленьку дівчинку Христинку, ( дитинка моєї рідної сестри) вона зараз лежить в реанімації після 2 операцій проведених в проміжку 2 дня. Дитині 10 місяців, операція по завороті кишок проводилася, дитина сильно температурить, грудне молочко заборонили вже давати, батьки морально виснажені(((((
Дуже прошу молитви за Марію, за її здоров'я та душевний спокій, а також щоб Бог допоміг їй успішно і без негативних наслідків вирішити проблеми на роботі. Щиро дякую всім небайдужим!
Дівчатка, щиро-щиро дякую , переговори пройшли добре і я вже вдома !!! Господь чує молитви, а спільна молитва то велика сила !!!
Прошу про спільну молитву за щасливу дорогу і вдале вирішення всіх справ (Наталя і Павло) .Дуже дякую