Завтра моєму татові мають робити операцію. Прошу помолитися за здоров'я Євгена, щоб операція пройшла успішно і були хороші результати. Дякую.
Прошу надалі молитви за Анну, погані аналізи, щоб призначене лікування було ефективним і дитина пішла на поправку.
Дуже прошу молитви за себе і свою сім'ю. За душевний спокій і, головне, здоров'я синочка Данила (дуже важко переносить ангіну), моє - Юлії (мабуть, заразилася від нього) і малятка в моєму животику (вагітність 17 тижнів). Ці хвороби зараз так невчасно (за тиждень - захист дисертації), дуже переживаю... Дякую небайдужим...
Прошу молитви за Дмитрика. Підозрюємо грип. Він так тяжко хворіє вперше за кілька років. І за мій душевний спокій (Юлія). Розум щось знає, ніби і знаю що робити. але вже від того неспання мозок вимикається і якийсь такий стан відчаю
Дуже прошу згадати мене (Марія) у ваших молитвах. Підхопила віруску,мучусь вже пару днів. Щоб пошвидше виздоровіла і хвороба не зашкодила малятку,якого ношу. Ще за мій моральний стан, якось багато всього накупу навалилось,що не даю собі ради((((
Дякую дуже,вже значно краще, але кашель і сопельки ще досить докучають йому. Та й тиждень безвилазний в хаті теж "рве дах"...
вчора померла Мигович Оксана Орестівна, хороший дитячий педіатр. В свій час вона, на відміну від інших, нам дуже допомогла. Прошу про молитву, нехай з Богом спочиває.
Щиро прошу про молитву за здоров"я, душевний спокій і вихід зі складної ситуації з найменшими втратами, наскільки це можливо, для дівчинки Лілії та її мами Олени. Дитину побили однокласники.
прошу молитви за похресницю Катрусю відтерміновується хіміотерапія через погані печінкові проби. Організму малюка важко переробляти стільки ліків. Просимо в Бога, щоб дівчинка якнайшвидше відновлювалась для продовження лікування і за душевний спокій та здоров'я батьків - Надії та Андрія. дякую
прошу про молитву за здоров*я дітей-Катрусі(щоб остаточно одужала) і Квітки(сильно кашляє. боюся, щоб не було бронхіту чи ще чогось гіршого) завтра чекаємо лікаря. дякую