Всім мега вдячна за молитву, ще нічого наперід незнаємо, але тішить що справа зрушилась з мертвої точки.
Прошу згадати в молитві Ігора. Після інсульту лежить в лікарні, стан не дуже добрий. Дякую! Надіслано з мого IQ4502 Quad
Прошу помоліться за мене (Олександра), сьогодні маю йти до лікаря, щось дуже переживаю, хай все буде добре
Прошу молитву за мою маму (Катерина), завтра маємо операцію. Так переживаю, що боюсь що сама захворію. Дякую.
Прошу молитви за моє здоров’я.Сильні болі в спині,обезболюючі не допомагають.З діагнозом теж не визначились....
Прошу молитви за моє здоров'я (Ольга), було складне невелике оперативне втручання, є ускладнення. Щиро дякую усім!
Дякую усім, хто згадав мене у своїй молитві. За ніч ситуація не погіршилась. Чекаю на другий огляд. Потребую і на далі молитви за здоров'я. Дякую.
Дуже прошу молитви за мене (Марія), щоб Господь почув мої молитви, та щоб проблеми на роботі вирішилися позитивно і не мали за собою поганих наслідків. Дякую всім небайдужим!
Прошу молитви за душевний спокій, рівновагу, здоров"я і вдале вирішення усіх питань (Олена). Дякую усім!
Прошу молитви за щасливу дорогу чомусь якесь дивне хвилювання маю. Станіслав, Наталія . Дякую. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
А я прошу молитви за вирішення питань з моєю роботою. Потребую миру і мудрості, бо хвилююсь і не знаю, як правильно вчинити. Аня Дякую Надіслано від мого SM-G361H, використовуючи Tapatalk
Щиро дякую усім хто молився за моє здоров'я. На разі ситуація стабілізувалась, будемо сподіватися на подальше одужання . Дякую
Прошу молитви за доцю Марусю, має запалення очка, ніяк не проходить, капаєм, промиваємо. Дякую Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Помоліться, будь ласка, за мою донечку Яну, аби гарно загоївся опік від йоду на ніжці і все було в подальшому добре. А також за одужання від гаймориту - завтра починаємо лікування. І за мій душевний спокій (Ярослава). Дякую. Боже вас благослови. Будьте всі здорові.
Дівчата, прошу постійної молитви за здоров"я колишнього чоловіка (Олег). Мучать його діабет і міжхребцеві грижі. Знеболюючі, купа ускладнень, безсоння... Дякую!