Прошу помолитись за мене (Наталія), щоб Господь допоміг мені зберегти вагітність і доносити малятко. Термін дуже маленький, живіт сильно болить і тягне. Дякую.
Правду кажуть:"Ніколи не кажи ніколи".Знову прошу молитви за здоров’я Миколи,сьогодні знов поклали в лікарню.Лікування одної болячки загострює перехід другої.І за мене,Валентина,щоб вистачило сил,здоров’я і нервів то все гідно витримати.
Прошу про молитву за мого дядька Романа - цироз печінки, задавнений асцит, поклали вчора ввечері в лікарню, лікарі дають прогнози на життя 50/50. Отакі сумні наслідки багаторічної дружби із "зеленим змієм"...
Прошу спільної молитви за здоров'я Павла ( піднімається температура, без симптомів) переживаю за нього, дуже дякую всім
Буду дуже вдячна, хто згадає просто та подумки побажає виздоровлення для хлопчини Романа. Раптово вночі забрала швидка в лікарню, прокапали, стало йому легше. Дай Бог, щоб пошвидше виздоровів і на тому обійшлося. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Прошу молитви за здоров'я Богдана, Діани, Юрія та за себе (Оксана), потребую підтримки у вирішенні важливого питання. Дякую.
Прошу молитви за себе - Юлія, щоб моя друга вагітність пройшла без ускладнень і здоров'я не підводило. Дуже переживаю. Дякую
Все ще потребую молитви (Наталія). Нехай Господь допоможе мені зберегти вагітність. Дуже дякую усім небайдужим.
Прошу малитви за дітей - Лева і особливо Маркіяна - дуже кашляють, менший аж дуситься (кашлюк) - нехай виздоровіють швидше
Прошу молитви за тата Володимира і маму Віру. Пройшов сильний град у Хмельницькій області, в нас в хаті і гаражі повністю пошкоджений дах і вибиті вікна. Нехай Господь допоможе витримати таку біду. Дякую.
Прошу молитви за упокій душі сестрички Елли. Померла 6 липня. Хай Господь допоможе нам пережити цю важку втрату і допоможе її 10-річному синочкові пережити таку велику трагедію.
Дякую! Вже йому краще, наразі відпустили додому. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
Згадайте, будь ласка, у своїх молитвах Світлану (прооперували грудь, тепер чекає на результат - доброякісна чи злоякасна була пухлина) та Наталю (несподівано навалилася маса проблем, вона ще й в іншій країні зараз зовсім сама. Вона - боєць, вірю, що все владнається, але їй потрібна допомога.)
Прошу молитви за здоров"я, душевний спокій та рівновагу і вдале і успішне вирішення усіх справ(Олена). Дякую усім.