Прошу молитви за Катрусю знов. у неділю дівчинка з батьками виїжджає на лікування до Польі. Хай Бог допомагає в дорозі і на всьому шляху до одужання
Щиро прошу всіх небайдужих молитись за Юрія(начмед лікарні ім.Мєчнікова в Дніпрі)-зараз на передовій,важка контузія.
дуже прошу молитву за свого синочка Богданчика, підхопив свинку, важко переносить, щоб не було ускладнень. Наперед вдячна всім небайдужим
Прошу молитви за донечку, Христину-Марію, дуже боляче лізуть зубки, щоб полегшився цей стан в неї. ( почались недоспані ночі) Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Сьогодні День Народження у мого коханого синунятка Андрійка ! Йому вже 3 рочки! Він таке розумне, допитливе і ніжне малятко. Прошу молитви, щоб Бог дав йому доброї доленьки, здоров"ячка, і гарних друзів! А Янгол охоронець завжди його оберігав!
Прошу про молитву за донечку Анну, вже більше місяця проблеми з носиком через аденоїди, до ЛОРа потрапимо лише в четвер, хай вже її це відпустить, важко дихати дитині.
Дівчата, ваша молитва творить дива. Прошу дива для Ф.О.Н.Д Діани Макарової. Це фонд волонтерів, які допомагали спершу на Майдані, а тепер забезпечують фронт. Їм дуже-дуже потрібне житло-склад, бажано особняк (у Києві), з попереднього уже виселяють, а нового немає, бо волонтерам не хочуть здавати в оренду. Хоч і кошти є, а не здають... Фонду важко працювати "на чемоданах" ФОНД Дианы Макаровой
Давайте помолимось за Катрусю. В темі казали, що їй почали робити хімію. Нехай вона її перенесе легко, і хвороба швидко відступить.
Прошу про молитву за новонародженого Віктора і його маму Олену. Щоб малятко пошвидше набралося сил і вони нарешті покинули лікарню. Щиро дякую!
Дуже прошу помоліться за сестру Наталю і за здоров'я іі новонародженоі донечки. Нехай аналізи завтра будуть кращі... А також за мого Ростика(має високу Т). Дякую!
помолимось за Катрусю Вчора Катруся отримала перші хіміотерапевтичні препарати. До понеділка вона разом з мамою перебуватиме в лікарні під наглядом. Крихітка і мама потребують не лише матеріальної підтримки, а і молитви. Побічні ефекти, можливі від хімії - це біль в кістках і порушення травлення. Дай Бог щоб це виявилось у найменшій можливій мірі
Дівчаточка, дуже прошу моліться ще за здоров'я новонародженої дитинки і за сестру Наталю. Будемо дуже вдячні.
Дуже прошу помолитися за здоровя моєї мами Олеся (Ольга)! Зараз тяжко хворіє! Має рецедив раку! Аналізи погані і не покращуються! Дуже прошу згадати її в молитві! Дякую! Надіслано від мого HTC Desire 210 dual sim, використовуючи Tapatalk
Прошу молитви за якнайшвидше і позитивне вирішення неприємної ситуації на роботі (Наталя). А також за здоров"я для всіх нас (Юрій, Павло-Іван, Наталя), бо щось нездужаємо по черзі без кінця. Дякую.
Завтра їду на узд внутр. органів, згадайте, будь ласка, мене в молитві ( Роксолана-Оксана) за здоров'я. Не знаю, чи можливо, щоб киста селезінки не підтвердилась, але дуже надіюсь на добрий перебіг вагітності і пологів з тим і прошу Бога про це. І згадайте про чоловіка (Василь), щоб справи з роботою пішли на краще. Дякую.
Помоліться за здоров'я Христини-Марії, температура висока тримається цілий день, щоб нічка пройшла спокійно. Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
Прошу ще згадати доню, ніяк не можемо вилізти з болячок, тепер ще й вушко поболює. Хай нарешті виздоровіє дитина.