Прошу молитву за свого тата Михайла вчора привезли в раенімацію непротомний, він зараз в комі крововилив, лікарі кажуть можзок вже не працює зрачки розширені, тіло підтримує апарат. маю надію на Бога і на Ваші молити.
Прошу молитви за здоров'я Олексія, Анни, Віктора і Олени. Підхопили якийсь вірус, я з малим трохи важко переносимо. Буду дуже вдячна як згадаєте нас в своїй молитві.
Прошу надалі молитви за своє здоров'я (Наталія), спина болить і лікування не допомагає. А також за щасливу дорогу Павла. Дякую.
Прошу молитви за Галину. Нехай Господь Бог полегшить біль втрати, дасть їй сили і душевного спокою. Дуже прошу, згадайте Галю в молитві...
Прошу молитву за себе (Марія). Прошу сили, витримки і терпіння. Мені зараз так психологічно важко, що я вже на межі нервового зриву. Сама себе боюся і своїх слів і вчинків.
Прошу молитви за здоров'я Богдана, сьогодні зранку піднялася температура. І за здоров'я Олександра. Дякую.
Прошу про молитву за здоров"я Яни (дуже висока температура, кашель) і Ярослави (теж починається застуда). Дякую.
Прошу молитву за здоров'я моєї мами Любові, завтра їй робитимуть операцію в онколікарні, щоб все пройшло добре і вона легко відійшла від операції. Наперед дякую всім.
прошу спільної молитви за здоровя Марії, щоб успішно перенесла онкологічну операцію і видалення нирки, і щасливо прожила ще багато літ. дякую.
Дуже прошу молитви за душевний спокій свого тата Владислава , мами Іванни і сестри Христини. У нас велике горе. Як то кажуть залишилось чекати кінця... Дякую
прошу про молитву за свою похресницю Катерину. Пухлину щойно пару тижнів як видалили, а нині МРТ показало 2 нових вогнища. Просімо в Бога дива і одужання для неї. І сил, надії, віри для її батьків (Надія, Андрій)
Дівчатка, щиро дякую за молитву - аналізи добрі! Щиро молімось за Катрусю, щоб і в неї все було добре!