Прошу молитви за здоров'я донечки, Христина-Марія, щось нежить не відпускає її. Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
в Катрусі знову висока температура...Квітка смаркає, і я ніяк не вичухаюся. прошу, продовжуйте і надалі згадувати нас в молитві. дякую усім небайдужим!
Дуже прошу спільну молитву про налагодження справ, сил і здоровя чогось затримка вже 7 днів. ( Наталя)
Прошу молитви за позитивне залагодження справ по роботі і в професійному, і моральному плані для себе (Галина). Дуже дякую.
любі Посиденьки, дякую вам! нам вже краще усім. вірю, що вже все остаточно йде на покращення! спільна молитва справді помічна! здоров*Я вам усім і Божого благословення!
прошу молитви за малесеньку похресничку Катрусю. Забрали крихітку на операцію з видалення пухлини. Хай Господь пошле лікарям мудрості, батькам сил і терпіння, Катрусі успішного і швидкого одуження.
Дуже прошу молитви за нашу сім"ю - Зоряна, Юра, Лев і Маркіян. Хай минуть проблеми зі здоров"ям і нервами. Дякую.
Прошу вашої молитви за здоров"я (знов гайморит), душевний спокій, рівновагу та налагодження усіх справ і захист від усілякого негативу (Олена). Дякую.
Прошу молитви за чоловіка і дітей (Олександр, Тимофій, Лариса), котрі хворі на вітрянку, а також за мою маму Ларису, щоб вона швидше одужала після складної операції. Дякую. Надіслано від мого LG-E425, використовуючи Tapatalk
Прошу молитву за маленького хлопчика Демянчика. Дитині тільки 1 рік і 3 місяці, а вже виявили рак. Нехай лікування допоможе і він росте здоровенький.
вчора звечора і сьогодні вдень дуже висока температура, до 40 доходить. помоліться за нашу дівчинку Катрусю. нехай переборе той вірус і одужує. і щоб Квітка не набралася від сестрички. дякую