Прошу про молитву за маленьку Іринку крик про допомогу | Дівочі посиденьки Можливо, хтось порадить спеціалістів з проблеми обміну речовин.
прошу про молитву за здоров*я Катрусі перші прояви хвороби. і Квітослави, щоб минула її та хвороба.. дякую.
Люди добрі, Дуже прошу про молитву. Хто може, прошу вас. Отче Святий, Лікарю Небесний душ і тіл наших! Ти послав єдинородного Сина Свого, Господа нашого Ісуса Христа, що зціляє усякі недуги й немочі та від смерти ізбавляє, зціли раба Твого Макара-Павла від усякої хвороби і оживотвори його благодаттю хреста Твого, молитвами Пресвятої Владичиці нашої Богородиці й Приснодіви Марії, і всіх Святих Твоїх, бо Ти єси джерело зцілення, Боже наш, і Тобі славу возсилаємо з Єдинородним Сином Твоїм, і з Духом Святим нині, і повсякчас, і на віки вічні. Амінь.
ПРОШУ ПРО МОЛИТВУ ЗА МЛАДЕНЦЯ КАТЕРИНУ (доця нашої форумлянки). В п'ятницю мають оперувати і погано вагу набирає.
не знаю, чи це про ту Катрусю, про яку я прошу молитви (доця нашої форумлянки і моя похресниця, ваги набрала дуже немало, від народження за 2 тижні 700 грамів) але я теж прошу молитви за Катерину, яку завтра в 10 годині будуть оперувати. Хай все нарешті мине і крихітка піде на впевнене одужання. Також попросімо в Бога сил для батьків (Андрій, Надія), щоб втома і страх не пересилили віру, надію і любов.
Катрусі вже краще дякую! але Квітка здається підхопила від старшої і я Христина також погано почуваюся. так страшно за нашу мацьопу. помоліться, будь ласка, за нас.
Ми про одну і ту ж Катрусю просимо. Не знаю, чи Надя хотіла, щоб писали на форумі про її донечку. Тому я повідомила лише ім'я дівчинки з проханням про молитву і молюся сама. П.С. 700г за 2тижні- це мало?
Прошу молитву за Михайлом. Рак. Лімфома. А йому всього 27 і маленька донечка. Надіслано від мого HUAWEI P6-U06, використовуючи Tapatalk
Прошу молитви за здоров'я синочка Олександра, має приступи сильного кашлю, підозра на коклюш. Нехай Бог допоможе нам це скоріше побороти. Дякую.
я захворіла по повній. діткам краще. все ще потребуємо молитви за здоров*ячко - Христина, Квітослава, Катерина. дякую!!!
Ех, вже Златка йшла на поправку, а вчора вушко заболіло(( і ми всі захворіли за компанію( прошу молитви за здоров'я Злати, Ярослава, Ольги, Юрія .
Прошу молитви за вдале налагодження усіх справ та починань та захист від усілякого негативу (Олена). Дякую усім!