Прошу молитви за похресницю Катерину. На завтра запланована операція під загальним наркозом. І за батьків (Андрій, Надія) - щоб мали віру, сили, терпіння
Прошу молитви за вирішення питання працевлаштування чоловіка Руслан. Думала що це не так важливо однак в наш важкий час це питання дуже клопітке
відтермінували операцію. Але малючка дуже потребує молитви. Так що дякую всім, хто разом з батьками та хресними батьками молиться за малесеньку чудову дівчинку Катерину.
Прошу молитви за щасливу дорогу додому мого чоловіка Андрія та родича Андрія, завтра зранку виїжджають. Дякую
Прошу молитву за здоров"я сина (Павло-Іван), якийсь нездоровий "передвірусний стан" в нього, аби не розхворівся знову. А також за успішне вирішення проблем на роботі та мій душевний спокій (Наталя). Також прошу молитви за те, щоб чоловікові (Юрій) вдалося успішно залагодити дуже важливу для нашої сім"ї справу. Дякую.
Прошу молитви за здоров’я чоловіка Миколи,піднялась температура.І за мене (Валентина) маю завтра дуже важливий день.
Дякую всім за підтримку і молитви. Малюк вже 2 разочки по 30-40хв. гуляв. Нині останній день АБ, стан дитини нормальний. лиш дуже бліденький. Дякую всім- маю надію- викарабкались!
Прошу молитви за моя маму Любов, за здоров"я і душевний спокій, а також щоб завтрішній день дав велику надію на краще сьогодні виявили в неї злоякісну пухлину на груді, йдем завтра на консультацію в лікарню на Гашека
Прошу і надалі молитися, сьогодні були в лікарні і назначили пройти додаткові обстеження, щоб результати нас потішили.
Дуже прошу молитви за себе (Марія), за мій душевний спокій та захист від негативу, а також за те, щоб проблеми на роботі швидко вирішилися і не мали за собою негативних наслідків. Щиро дякую всім небайдужим!
Дівчатка, хочу попросити молитви за свого синочка Ернеста, сьогодні у нього день народження, прошу у Бога міцного здоров!я, щасливої долі, розуму та вірних друзів. Дякую Згадайте також у молитві мого чоловіка, нашого тата Олега, у нього вчора теж було ДН, нехай буде здоровим, справи у роботі йшли так, як він планує і нехай має друзів, в яких ніколи не розчарується. Щиро вдячна усім.
Прошу молитви за Златочку - щось хвороба підібралась до неї. і за Ярослава - щоб не заразився від сестрички.
Дорогі друзі!прошу промолитись за мене (Марія) за зцілення від грипу,звільнення від страху,та душевний спокій. Вірю що спільна молитва творить чуда,Бог добрий і всім нам допоможе