Прошу помолитись за мій душевний спокій (Наталія) і за мою куму (Яна). Мали сьогодні нелегку розмову, не можу ніяк заспокоїтись. Дякую.
Дівчата, помоліться за маленьку дівчинку Ніколь. Нехай швидше прийде до себе і організм відновить всі функції після пересадки печінки.
Дуже прошу молитви для своєї найдорощої сестирчки Руслани-Надії. Завтра йде здавати аналізи перед операцією. Щоб всі показники були в нормі ,щоб не було і натяку на злоякісну пухлину. Дякую всім небайдужим!!!!
Прошу молитви за здоров'я моє Оля і малого Стаса, грип і височезна температура і інші радості. А також за те щоб мала сили винести морально ситуацію, що склалася в сім'і. Дякую
Прошу молитви за тата Владислава, сьогодні оперіція, підозрюють рак. Будь ласка, помоліться, щоб не підтвердилося... І операція пройшла успішно. Дякую.
Дівчата, прошу, молю вас, згадайте знову тата Владислава. Підтвердили рак.. Прооперувати не вдалося. Дякую
дівчатка всім дякую хто молився за Іринку. Ми маленькими кроками йдемо на покращення. Ми ще в реанімації і дуже хочеться поскоріше обійняти свою донечку маленьку, яка стільки всього перенесла
Сьогодні день народження моєї сестрички Руслани-Надії. Хай Господь в цей день зішле на неї свою благодать. Дасть здоров`я,сили,мудрості. Зараз Руслана знаходиться в онколікарні, попередні аналізи не втішні, зараз робить роширену діагностику. Помоліться будь ласка за неї, щоб не було онкології. Дякую
Помоліться, будь ласка, за здоров"я та щасливу долю мого синочка Святослава. Йому сьогодні виповнюється 8 років.
Прошу молитви за свекра Йосипа, забрали в лікарню з сильними головними болями, він там сам, закордоном, не знаємо достовірної інформації. Хай все буде добре і нічого поганого не виявлять.
Я знову з проханням молитися за хворого тата Владислава. Сьогодні в нього день народження , нехай Боженька пошле йому здоров'я ..
Прочитала сьогодні на ФБ: Давайте долучимось молитвою "Прошу всіх про молитву для хлопчика Олександра! Дитина в критичному стані,в реанімаціі.Йому всього 8 міс.І схоже на те що це наслідок вакцинаціі на поліомієліт.Дитина самостійно не дихає"
Дівчаточка! Я вже не раз переконувалася, що спільна молитва має дуже-дуже велику силу! Наразі в нашій сім'ї скалалася вкрай непроста ситуація чоловіка тато, відносно не старий, сильний і завжди в тонусі мужчина раптово потрапив в лікарню з інсультом...спочатку все виглядало легкою формою, але за декілька днів лікування ситуація сильно погіршилася і зараз виглядає мало не критично. Завтра його везуть в іншу лікарню, до іншого лікаря тому дуже прошу молитви за свекра Василь! Щоб погані прогнози не підтвердилися і здоров'я пішло на поправку.
Прошу молитви за Злату, другий день дуже висока Т і більш нічого, сил не має, їсти не хоче. Нехай пошвидше поправиться. Дякую.
Згадайте, будь ласка, в молитві Анну і Олексія, обоє захворіли. В Ані ще й двобічний отит, нехай швидше одужають. Дуже дякую.
І я прошу молитви за мою донечку Анну, щоб від нас не заразилася, бо похворіли вдома. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk