Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Valensia

Valensia Well-Known Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Дякую всім, хто згадував нас в молитві. Діти здорові ,і нехай з Божою допомогою більше нас хвороба не "чіпається".

2. Krapochka

Krapochka Member

Прошу молитви за здоров'я моєї баби Марії, якій завтра будуть робити операцію.
    Дякую всім, хто помолиться.

3. galinkara

galinkara Well-Known Member

доброго вечора! Дівчата дуже прошу молитви за мого сина Юрія, бо трохи прихворів і за мій душевний спокій Галина.дуже дякую небайдужим

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Дуже потребує молитви мій Ромчик. Будем вдячні небайдужим.

5. Pulupjak

Pulupjak Active Member

Дякую усім за молитву! Мама, вже йде на поправку, вже сідає. Але , ще надалі прошу згадувати Марію , в молитвах.
    Якийсь такий важкий період у нас. Помоліться за донечку Анастасію, ще зовсім не пройшов кашель, а сьогодні дуже погані аналізи сечі. Завтра йдемо на узд. І мене згадайте, Оля , другий день температурю, виснажена дуже. Хочеться сісти і плакати, а немаю права, мушу триматися.
    Ще раз дякую усім

6. smugastik

smugastik Well-Known Member

Дуже прошу Вашої молитви за мого синочка Маркіян, вивили пухлину на руці, потрібно оперувати. Буду безмежно вдячна усім небайдужим. Також буду просити про молитву в день операції. Дуже дякую.

7. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дякую всім хто молився за нас. Ми вже здорові.

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за моє здоров'я, душевний покій та рівновагу, і вдале вирішення усіх справ (Олена). Дякую усім.

9. Melisa

Melisa Well-Known Member

Прошу молитви за чоловіка Юрія, за його моральний стан, та силу волі. Непростий період в житті. Нехай Господь береже його, і допоможе йому подолати цей непростий період. Дякую.

10. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

Дуже дякую за молитву.. операція пройшла успішно.Лування ше не закінчилося, але головне шо тої гидоти в маминому організмі вже нема.Ще раз дуже всім дякую....

11. Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу молитви за здоров*я Ігоря,9 грудня мають оперувати,прогнози не дуже втішні.А також за його родину ,щоб Бог поміг витримати непрості випробування.

12. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Сьогодні день народження в мого чоловіка Богдана, прошу згадати його в молитві, щоб був здоровим, щоб знаходився під Божою опікою і ласкою.

13. Shprotka

Shprotka Active Member

Прошу молитви за Олексія (сина), Романа (чоловіка) та Олесю (мене). Маємо далеку дорогу трьома самольотами, ще й в один кінець. Переживаю.

14. Oriana

Oriana Well-Known Member

Прошу молитви за знайомого Руслана - у дуже важкому стані в реанімації ( нещасний випадок - на роботі в нього, при кріпленні велетенської й важкої труби, та впала на нього, має значні переломи й пошкоджені органи й судини) Дай , Боже здоровя!

15. Shamna

Shamna Мамуся

Прошу молитви за свого чоловіка (Олег), за його моральний стан, щоб всі справи у нього налагодилися.

16. Melisa

Melisa Well-Known Member

І я ще раз прошу згадати в молитві свого чоловіка Юрія, за його моральни стан. Дякую.

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за душевний спокій та рівновагу, і вдале вирішення усіх справ по роботі (Олена). Дякую.

18. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

В Данилка був кір, а тепер тривожить мене його кашель. Прошу згадати синочка в молитві, щоб був здоровим і щоб кашель швидше минув. Дякую.

19. Krapochka

Krapochka Member

Операція пройшла успішно:) Дякую Богу, лікарям і усім, хто помолився.

20. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Дівчатка, помоліться за моє та синочка здоров`я (Ірина та Макар). Трохи прихворіли. Дякую. Всім здоров`я.

Статус теми:
Закрита.