Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ma Cherie

Ma Cherie Нонконформістка

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу молитви за себе (Марія). Завтра має відбутися одна дуже важлива для мене подія, на яку я покладаю величезні надії. Нехай Господь мені допоможе, і все пройде вдало. Дякую всім небайдужим!

2. flame

flame невгамовний експериментатор

Дякую за молитви, я вдома і переліт вдався дуже добре.
    Біда прийшла несподівано. Прошу молитви за тата Юрія. Зараз в реанімації, інфаркт чи передінфарктний стан будемо знати завтра.

3. Ari

Ari Well-Known Member

Дякую, що молився за мою маму - тиск внормалізували, почувається задовільно. Здоров'я всім хто підтримав нас молитвою.

4. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Прошу молитви за щасливу дорогу і повернення назад для Василя, Олександри, Юлії, Тетяни. Їдемо сьогодні на Одещину до чоловікових батьків і дуже лякає дорога, помоліться за нас щоб ми щасливо з'їздили, наперед дякую.

5. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, потребую молитви за здоров"я (Ірина) зловила якусь інфекцію, не можу ніяк вичухатися, ще й животик болить. За здоров"я чоловіка (Антон), має дуже високий тиск і головні болі А ще прошу молитви за душевний спокій, бо важко. Дякую всім небайдужим.

6. Уляна Поберейко

Уляна Поберейко Well-Known Member

операція пройшла добре ,наш дідусь вже вдома .дякую всім за молотву

7. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

дякую усім за молитву! нам вже краще.

8. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Щиро вдячна всім, хто молився і ще раз прошу молитву за моє здоров'я (Наталія). Температура під 39 вже другий день, а мені до понеділка треба бути "огірочком". Дякую всім небайдужим.

IQ 440 Energie

9. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

Прошу про молитву за здоров*я жінки з мого села - сусідку (Марія). Не легка доля в неї і так...чоловік пияк, діти теж не путящі, за хату мала сплатити купу грошей чоловіковому брату, бо інакше вижене на вулицю. Працювала на 3-ох роботах, в свої за 50, щей біда така сталася, знайшли пухлину, видалили сьогодні жіночі органи. Гроші збирали по співробітниках, коліжанках. Нехай Бозя змистотиться, пошле їх здоров*я і купу ще літ життя.
    Дякую усім не байдужим!

10. Iryna

Iryna Well-Known Member

Прошу молитви за здоров`я доні Яни- Магдалени, тільки вилізла з однієї болячки, як знову підхопила новий вірус. Дякую!

11. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Знову прошу молитви за піврічного Дмитрика, вирушають завтра додому, щоб легко переніс дорогу, та за здоровя дитини.

12. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Дякую всім, хто молився за моє здоров'я! Вже майже здорова... Але тепер хворіє доня. Вночі мала три сильні приступи кашлю, що закінчувались рвотою. І ще кілька дрібних приступів, без рвоти. Від них прокидалась, плакала, а тому і вся родина майже не спала вночі. Помоліться за маленьку, будь ласка!

13. Melisa

Melisa Well-Known Member

Дівчата, дуже потребую молитви, в понеділок на роботі маємо дуже важливу перевірку, від якої дуже багато всього залежить, прошу молитви, щоб все пройшло вдало (Оксана) Дуже дякую.

14. flame

Дякую всім хто молився за татове здоров"я. Обійшлося все передінфарктним станом. Вчасно мама встигла всунути лікарям з швидкої потрібний укол і переконала потім робити кардіограму. Вчора перевели в звичайну палату. Ще 2 тижні буде на лікуванні.
    Якщо будете відмовляти молитви за здоров"я, будь - ласка згадайте ще його (Юрій).

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дівчата дуже-дуже прошу молитви за куму Христину. Зранку почались перейми, зараз в пологовому,після випитої ношпи інтервал переймів збільшився але самі перейми сильніші. Маю надію що таки вночі народить. Дуже прошу молитви щоб пологи пройшли швидко,легко і вона побачила свою довгоочікувану Софійку.Для мадятка прошу здоров"я!Дякую

16. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Всім не байдужим дякуємо! Майже здорові!

17. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Знову і знову потребую Вашої молитовної підтримки, бо по стану здоров"я стає все гірше і гірше(((
    За швидке одужання Галини. Дякую!!

18. flame

Завтра йдемо з чоловіком здавати документи на візи, будемо прбувати отримати 5-річні. Прошу Вашої молитви, щоб все пройшло без пригод. Чомусь дуже нервуюся. Оля і Сергій. Дякую.

19. Melisa

Melisa Well-Known Member

Ще раз прошу молитви за завтрашній день, в мене сьогодні такий мандраж, як перед екзаменами. Дуже хвилююся. Помоліться, щоб завтрашня перевірка пройшла успішно. Дякую.

20. Gabi

Gabi Dum spiro spero

Прошу помолитись за здоров'я моєї донечки Емілії. 1,5 місяці не можемо вилізти з хворіб, зараз приєдналися страшенні приступи кашлю аж до рвоти. Переживаю, щоб не був кашлюк. Дякую усім небайдужим.

Статус теми:
Закрита.