Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. prolisok

prolisok Member

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу молитви за свою донечку Каролінку ,щоб була здорова ,щоб всі її болячки покинули, щоб нарешті почала говорити так вірю і надіюся на Бога. Буду всім вдячна...

2. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Прошу молитви за щасливу дорогу і повернення додому для себе (Олеся). Дякую усім небайдужим!

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

Прошу молитви за дядька (Василь), сьогодні 9 днів, впевнена, що йому там краще, дуже хороший був чоловік. І нехай Бог простить родині, самим близьким,які поскупились грошей, міг би ще жити... до чого призводить людська жадібність...

4. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Прошу молитви за своє здоров'я (жанна), бо маю кашель вже з місяць і хворе горло. Такий біль, що навіть говорити не можу. Мушу приймати АБ і дуже хвилююсь, щоб не нашкодити своїй грудній донечці. Всім дякую!

5. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Прошу у Вас молитви за взаєморозуміння і злагоду у нашій сім"ї (Владислав і Надія). Дякую

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

І надалі прошу молитовної підтримки за швидке одужання для мене ( Галина ) та синочка Максимчика.
    Дуже вдячна всім хто молиться!

7. Dobrafeja

Dobrafeja Member

Прошу за спільну молитву за здоров'я нашої любої бабусі (Євдокія). Зараз терпить сильні болі (онкологія в легенях) дуже переживаємо. Дякую.

8. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Соломійка і її мама Іринка і я - дякуємо всім за молитву. Соломійку вже виписали з лікарні і вона вже вдома !! Вкотре переконуюся, що спільна молитва творить диво !

9. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Прошу молитви за своє здоров'я ( Уляна)
    Дякую

10. draga

draga New Member

Прошу помолитися за здоров'я донечки Анни-Марії (знову інфекція сечовивідних шляхів, вже не було рецидивів біля 3 років, надіялася що переросла, а тут знов...). Останні три роки боролися з ЮРА(лише від тої болячки зняли лікарство, як пригадала про себе стара).

11. popelushka

popelushka Well-Known Member

Прошу про молитву за здоров'я моє (Зоряна) і донечки Кароліни, двоє занедужали. Дякую усім.

12. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Прошу молитви за здоров'я і щасливе знайдення п'ятирічної дитини Тетянки (пішла вчора з батьками в ліс по гриби і загубилася). Подзвонила моя мама і попросила про молитву, біда сталась у сусідньому, від мами, селі. Пошуки МНС-ів і сотні людей не увінчалися успіхом, сьогодні продовжують пошуки, нехай Господь допоможе їм знайти живе і здорове дитя!!!

13. Vinnikomachka

Vinnikomachka Читаюча посиденька

Дякую всім за молитву, знайшлася дитина, біднятко саме прибилося до сусіднього села, як воно пережило таку холодну ніч... знесилене, перехолоджене, але головне живе, ще раз всім дякую за молитву!

14. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Прошу і надалі підтримати малу молитвою - завтра важливі аналізи, томографія.
    Хай все буде добре, вірю в силу спільної молитви!

15. Milka

Milka Moderator

Форумляни, а пам"ятаєте я писала
    так от, хлопчик Іван вже вдома, наразі 2-3 рази на рік треба їздити за кордон на обстеження, а головне йому краще. Вже навіть почав відновлювати навчання у школі, правда сильно то його втомлює. Хочу подякувати хто згадував його у молитвах, можливо я тут рідко писала ніж треба було. Бог почув молитви, чудо сталося, вся родина безмежно щаслива)))))). Нехай Господь оберігає його від будь-яких хворіб( імунітет ще слабкий) і посилає щасливу долю. Ще раз усім дякую.

16. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Щиро дякую за молитву, донечка Анна вже здорова, надала прошу молитви за маленького Дмитрика, з завтрашнього дня починається активна діагностика, щоб призначили лікування і дитя видужало, також прошу ще молитви за мій душевний стан, Юлія, щоб все те, що мене гризе вирішилося і я змогла якось опанувати свої нерви, а то зриваюся на рідних.

17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Прошу молитви за упокій душі моєї бабусі Олени, вчора відійшла в інший світ. Тепер у мене не залишилось ні одної рідної бабусі. Хоч з нею спілкувалась рідко, а відміну від іншої бабці (за якою досі сумую, вже пів року як її нема), та спогади з дитинства тільки позитивні (памятаю що в церкву зі мною ходила, на дачу до неї чсто їздили, в гості, купила для мене дитячий візочок червоний модний як я народилась, і життєрадісна така була, позитивна), дуже шкода що все так несправедливо закінчується. Та вірю що життя з Богом вічне. Дякую усім.

Останнє редагування: 21 Жовтень 2014
  18. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Прошу і надалі молитися за наше видужання. Максим, Юлія, Тарас та Зіновій. А ще за Володимира, щоб у нього все було гаразд.
    Дякую небайдужим за молитву.

19. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Спасибі усім небайдужим за молитву. На жаль, консервативне лікування допомогло лише частково і я таки потребую операції, котру в Україні навіть невідомо чи роблять... Прошу знову про молитву за успішний пошук хорошого лікаря та подальше лікування..
    Дякую, Ірина.

20. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Прошу про молитву за своє здоров"я та успішне владнання справ (Наталія). Дякую всім небайдужим.

Статус теми:
Закрита.