Спільна молитва - молимося разом! - 3

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Orman, 14 Жовтень 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: Спільна молитва - молимося разом! - 3

Прошу про молитву за важкохвору (Єлена)... майже чотири роки бореться з раком, і наче була надія, та... якось раптово перестала ходити, злягла...

і про молитву за її дочку (Наталья), щоб Бог дав їй сили і мужність пройти через ці випробування

2. Iryna

Iryna Well-Known Member

Прошу молитви за здоров`я доні Яни - Магдалени. Дякую!

3. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Прошу молитви за упокій душі бабці Маріі. Сьогодні, на 90-ому році життя іі серце зупинилось.
    І ще прошу молитви за душевний спокій та сили пережити втрату бабці - за мою маму Галину.

4. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Дівчата, прошу спільної молитви за малесенького хлопчика Дмитрика, якому всього пів рочку. А також за його рідних, які боряться за нього.
    Нехай з Божою допомогою все у них получиться, щоб легко переніс дорогу, щоб лікування було ефективним, та шоб вирішилися всі проблеми повязані з цією ситуацією.

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Прошу про молитву за Ромчика за його здоровя. Щойно переніс приступ крупу, дуже перелякався і нас злякав. Щоб більше приступи не повторювались і нехай видужує...

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Не дає мені спокою одна ситуація. Гризе мене зісередини так, що апетит втрачаю і сон. Прошу про молитву, аби Господь допоміг її вирішити. Сподіваюся, що на краще, але на все Його воля. Дуже дякую!

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Прошу молитви за сина Віктора, температура з вечора, горло. Щоб це було тільки сьогодні і все..пройшло. Дякую

8. Улянка

Улянка Well-Known Member

Прошу молитви за нашу сім"ю. Якась чорна смуга, як не одне то інше

9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я свекрухи (Галина). Сьогодні на 11.00 запланована операція, щоб все пройшло успішно. Дякую.

10. mokhnatska lesia

mokhnatska lesia Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я донечки Марічки,

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Прошу молитви за дітей своїх. В Маркіяна далі проблеми з кишечником - щоб не тре було оперувати, а все само пройшло. А в Лева не знаю що, ще не діагностували, але теж проблеми є. Хай будуть здорові!

Останнє редагування: 15 Жовтень 2014
  12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Дуже потребую молитви за своє здоров"я і душевний стан (Ярослава).
    Дякую.

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Знову потребуємо молитви. Роксоляна та Роман, ніяк хвороби нас не відпустять і за мій душевний стан Христина. Дяуємо щиро.

14. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Прошу молитви за бабцю чоловіка Анастасію , за свекруху Анну, щоб Бог помагав їй доглядати бабцю .

Ще прошу молитви за Соломійку донечку наших друзів і за душевний спокій мами дівчинки Ірини.
    Всім дякую !!!

15. Zolotse

Zolotse Well-Known Member

Вже в дорозі до Німеччини. Прошу ще молитися за Дмитрика, аби максимально легко переніс дорогу,батьків Марію та Юрія, дідуся Петра, щоб щасливо доїхали до клініки та щоб обстеження та лікування було результативним, і щоб всі проблеми, які виникли навколо цієї ситуації - вирішилися. А також за мій душевний спокій, Юлія, останнім часом якась нервово неврівноважена, купа проблем та за здоровя донечки Анни, ніби застуда її бере.

16. Nana11

Nana11 аспіранточка

Помоліться за мою Вікусю будь ласка, знову розбирає її хвороба. Останнім часом тільки те і робимо шо хворіємо. Нема сил вже. Дякую всім.

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

прошу про молитву за нашу Катрусю. піднімається температура(вже 37.5), понос:sad:

18. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Прошу молитви за здоров"я маленької Анни-Роксоляни, зараз дівчинка в лікарні, та здоров"я і душевний спокій її мами Ольги. З Божою поміччю з малою все буде добре ! Дякую.

19. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Набрався таки синочок від мене мікробів. Прошу помолитися за здоров'я мого синочка - сонечка Максимка. Нехай швидше вийде з хвороби і я (Юлія) з ним. І за налагодження справ на роботі в чоловіка - Тарас.
    Дякую Вам...

20. galinkara

galinkara Well-Known Member

дівчатка дуже прошу молитви за свого синочка Юрія бо дуже часто хворіє і щоб на цей раз обійшлося без АБ і за синочка Устима щоб не набрався хвороби. Щиро дякую всім!

Статус теми:
Закрита.